15
jan
2014

Krijg ik mijn website bovenaan in Google?

Om een website bovenaan in Google te krijgen, moeten er enkele stappen worden doorlopen. Als eerst moet de techniek van de website geoptimaliseerd worden. Daarna moet de content op de website geoptimaliseerd worden en daarna moet er bekendheid voor de website gecreëerd worden.

Bovenaan in Google? Eerst technisch optimaliseren

Om de website bovenaan in Google te krijgen zal de HTML code geoptimaliseerd moeten zijn. Er zal gebruik gemaakt moeten worden van heading tags, goede paragrafen en microformats. Inline opmaal code moet verwijderd worden en de HTML tekstverhouding moet hoger liggen dan 50%.

Website bovenaan door content optimaliseren

Bovenaan in Google komenEen webpagina bovenaan in Google krijgen kan met goed geoptimaliseerde content. Bij het schrijven van de tekst moet ongeveer 4% van de tekst uit het voor de webpagina belangrijkste zoekterm bestaan. Daarnaast zal de tekst op de pagina uit 400-600 worden moeten bestaan en moeten er afbeeldingen met correcte namen toegevoegd worden.

Website bovenaan in Google door koppen

De koppen (ook wel headings genoemd) tussen de teksten op de webpagina zijn op dit moment een van de belangrijkste graadmeters van Google. Verwerk binnen deze koppen de gewenste zoektermen waarop u gevonden wilt worden goed, maar overdrijf dit niet.

Website bovenaan in Google door bekendheid

Wanneer de website technisch en qua inhoud geoptimaliseerd is, zal er bekendheid gecreëerd moeten worden voor de belangrijkste webpagina's. Snel een bovenaan in Google komen is mogelijk met interessante content. Belangrijk is de content zo interessant te maken dat uw bezoekers daarover gaan praten op social media maar ook op andere websites. Hoe vaker uw webpagina op het internet genoemd wordt, hoe belangrijker de pagina wordt voor zoekmachines en hoe sneller uw website bovenaan in Google zal komen.

Website bovenaan in Google met linkbuilding

Wanneer u mooie content voor uw website heeft gecreëerd en deze content met goed geoptimaliseerde webpagina's op uw website heeft gepubliceerd, kunt u mogelijk starten met linkbuilding. Met linkbuilding kan de eerste bekendheid verkregen worden. U plaatst verwijzingen naar uw webpagina's op andere onderwerp gerelateerde websites, om zo uw website bovenaan in Google te krijgen. Hoe meer verwijzingen u op andere websites plaatst of laat plaatsen, hoe belangrijker uw webpagina voor Google wordt en hoe hoger deze tussen de organische resultaten zal verschijnen. Let er bij linkbuilding op dat het natuurlijk blijft en dat u niet overgaat op het spammen van verwijzingen naar uw website.

Hulp om uw website bovenaan in Google te krijgen?

Neem eens contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag. Wij nemen uw website onder de loep en brengen daarna advies uit wat betreft de optimalisatie. Vervolgens zullen wij uw website optimaliseren om uw website bovenaan in Google te krijgen.
 

Ook interessant:

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Veelgestelde vragen
  4. Optimalisatie
  5. Krijg ik mijn website bovenaan ..
030 760 30 30
Top