9
feb
2014

Hoe kies ik een website bouwer?

Het kiezen van een website bouwer moet weloverwogen gebeuren. De keuze is lastig omdat iedere website bouwer op haar website communiceert dat ze goede websites maken en u onvoldoende kennis heeft om dit ook echt te beoordelen. Om u te helpen bij het kiezen van een website bouwer geven wij u enkele tips.

Tips voor kiezen van website bouwer

Hoe kies ik een website bouwer? Lees snel de onderstaande tips en doe u voordeel bij het kiezen van een website bouwer.

Doelen stellen voor het kiezen van website bouwer

Voordat u een website bouwer gaat kiezen is het belangrijk enkele doelstellingen te bepalen. Geef het antwoord op bijvoorbeeld de volgende vragen:

Wat wil ik bereiken met een website?

  • Wil ik nieuwe klanten trekken met mijn website?
  • Moet men mijn website vinden in zoekmachines?
  • Wat mag mijn website ongeveer kosten?
  • Wat voor website wil ik?

Wanneer u de antwoorden op deze vragen heeft, kunt u een selectie maken van website bouwers waarvan u vermoed dat zij aan deze antwoorden voldoen.

Website bouwer kiezen op basis van ervaring

Hebben de website bouwers een portfolio online staan? Controleer de websites in dit portfolio en bekijk of deze websites uw doelstellingen kunnen overtreffen. Kijk niet alleen naar het design van de websites, maar doe ook enkele zoekopdrachten binnen Google om te kijken of de websites vindbaar zijn. Kijk vooral ook naar de type websites die de website bouwer voornamelijk maakt. Wilt u webshop? Bestudeer dan vooral de webshops die de webdesigner gemaakt heeft.

Maakt de website bouwer de websites gericht op conversie?

Kijk of de websites conversiegericht zijn. Dit kunt u doen door te kijken of u zelf snel een offerte aanvraagt of een aankoop doet op de websites die de website bouwer gemaakt heeft. Moet u langer dan 2 seconde zoeken naar een call to action (bijvoorbeeld duidelijke offerte of contact knop) op de webpagina's? Bekijk dan de websites van de volgende webdesigner.

Website bouwer kiezen op basis van teksten

Snijden de teksten op de websites die in het portfolio van de websites bouwer staan hout? Hebben zij rekening gehouden met SEO? Zijn de teksten makkelijk te lezen? Zijn te teksten grammaticaal in orde? Voldoen de teksten aan deze voorwaarden? Dan weet u dat de website bouwer goede teksten voor uw website kan verzorgen. Dit maakt de keuze voor het kiezen van een website bouwer weer iets makkelijker.

Website bouwer kiezen op basis van prijs

Veel ondernemers kiezen een website bouwer die betaalbare websites maakt. Maar let op, vaak is goedkoop, duurkoop. Wilt u zich met een goed uitgewerkte internetstrategie op het internet profileren of wilt u bezoekers alleen maar informeren met uw website? Wilt u klanten binnenhalen met uw website of gaat het u er alleen maar om dat er iets op het internet staat? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijk bij het kiezen van een website bouwer.

De goedkoopste website bouwer kiezen

Wanneer u geen nieuwe klanten wilt binnenhalen met uw website en alleen een over ons praatje en contact gegevens online wilt hebben kies dan een goedkope bouwer.

Een duurdere website bouwer kiezen

U kunt ook veel nieuwe klanten binnenhalen met een website. Gaat daar uw voorkeur naar uit? Kies dan een website bouwer die met u meedenkt om dit doel te bereiken. Dit meedenken kost tijd en tijd kost geld. U komt daardoor over het algemeen bij een iets duurdere website bouwer uit.

Website bouwer kiezen in de buurt

Wilt u een algemene informatieve website laten maken? Kies dan vooral een webdesigner bij u in de regio. U kunt elkaar daardoor makkelijker bezoeken en zult elkaar daardoor sneller begrijpen. Wilt u een specifieke website? Let dan vooral niet op de regio, maar reis af naar een gespecialiseerde website bouwer, die juist ervaring heeft met de website die u wilt laten maken.

Website bouwer kiezen blijft lastig

Hoe kies ik nou een website bouwer? Dit traject is en blijft lastig. Wilt u advies van een partij met ervaring? Mogelijk kunnen wij als onafhankelijke expert u bij het kiezen van een website bouwer helpen.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Veelgestelde vragen
  4. Algemeen
  5. Hoe kies ik een website bouwer?
030 760 30 30
Top