26
aug
2009

Wat kost een website?

Wat kost een website? Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij er over denken om een website te laten maken. Helaas is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van de website altijd verschillend zijn.

Wat kost een goede website gemiddeld?

De prijs van een website is afhankelijk van een aantal factoren. Wij ontwikkelen websites voor 1000 euro, maar wij maken ook websites voor 40000 euro. U zult bijvoorbeeld begrijpen dat een webshop meer kosten met zich mee brengt dan een eenvoudige informatie website.

Wat kost mijn website?

Laten we de vraag daarom anders formuleren, namelijk: Wat kost mijn website? Op deze vraag hebben wij uiteraard een antwoord. U kunt ons deze vraag stellen door een offerte aan te vragen via deze website. Hoe nauwkeuriger u de offerte aanvraag in vult, des te gedetailleerder kunnen wij u de offerte leveren.  

Wat kost mijn website na oplevering?

Wist u dat een website na oplevering ook kosten met zich meebrengt. Uw website moet gehost worden, ook wel webhosting genoemd. De kosten voor webhosting liggen voor de meeste websites rond de 100 euro per jaar.

De kosten voor traffic naar uw website

Na oplevering van uw website, wilt u ook dat er doelgerichte bezoekers naar uw website komen. Het verkrijgen van doelgerichte bezoekers brengt kosten met zich mee. Met een effectieve internet marketing campagne, zullen wij uw website op het internet promoten. De kosten voor zo'n marketing campagne liggen rond de 500 euro per maand.

Let niet alleen op de kosten van uw website!

Staar u alstublieft niet blind op de kosten van uw website. Belangrijk is te kijken naar wat uw website oplevert of juist kan opleveren. Door effectief en bij de juiste partij in een website te investeren kunt u rendement halen uit uw website. Vergelijk daarom verschillende website ontwikkelaars met elkaar en laat een winstgevende website maken.

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Veelgestelde vragen
  4. Webdesign
  5. Wat kost een website?
030 760 30 30 tot 17:00
Top