26
aug
2009

Vind Google mijn website?

Vinden zoekmachines uw website wel? U wilt dat uw website gevonden wordt met zoekmachines, en vooral met Google. De vraagstelling kan daarom beter zijn: Vind Google mijn website?.

Vind Google mijn website?

Dit kunt u op eenvoudige wijze zelf controleren door de naam van uw website in te voeren bij Google en vervolgens een zoekopdracht te doen. Vind Google de website? Dan zal uw website waarschijnlijk bovenaan de organische resultaten staan.

Vind Google mijn website op relevante zoektermen?

Het is helemaal niet zo belangrijk dat uw website gevonden wordt op de naam van uw website. Belangrijker is dat Google uw website vind op relevante zoektermen.

Hoe vind Google mijn website op relevante termen?

U kunt dit verzorgen door als eerst een zoekwoord analyse te doen. Dit kan met de keyword tool binnen Google Adwords. Heeft u geen Google Adwords? Zoek dan met de Google zoekmachine op termen waarvan u denkt dat deze belangrijk zijn. Zijn er veel resultaten of hebben concurrenten de website geoptimaliseerd op deze termen? Dan kunt u de conclusie trekken dat de termen belangrijk zijn en vervolgens speciaal voor deze termen landingspagina’s aanmaken.

Vind Google mijn website al?

Na enkele weken zullen de nieuwe webpagina’s geïndexeerd worden door Google en mogelijk ook getoond worden tussen de organische zoekresultaten. U kunt dit testen door te zoeken op de termen waarvoor u de pagina’s heeft aangemaakt. Staan uw webpagina’s nog niet hoog genoeg tussen de zoekresultaten? Start dan een gerichte internet marketing campagne of optimaliseer uw webpagina’s nog beter. U zult zien dat uw website steeds hoger zal komen.

Vind Google uw website niet goed genoeg?

Laat ons u helpen. Onze SEO specialisten zijn u graag van dienst. Wij geven u advies, passen uw website aan en verzorgen professionele internet marketing.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat wanneer u een website laat maken door Vcreations dat deze ook gevonden wordt met zoekmachines. Dit doen wij aan de hand van de nieuwste technieken. Wanneer u wenst dat uw website op pagina 1 of 2 komt in zoekmachines raden wij aan ook te kiezen voor een zoekmachineoptimalisatie.

Ook interessant:

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Veelgestelde vragen
  4. Optimalisatie
  5. Vind Google mijn website?
030 760 30 30
Top