18
dec
2020

Hulp bij online zetten winkel

Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd dat jij online omzet kan draaien.

Waarmee?
Wij brengen jouw winkel snel online met een goede en complete webshop voor jouw winkel. Wij willen zoveel mogelijk ondernemers snel online helpen. Wij zetten daarom binnen enkele dagen een goede basis webshop voor jou op.

hulp bij online zetten winkel

Snel online verkopen
Wil je snel online? Lever dan snel je logo, gewenste domeinnaam en de over ons omschrijving aan. Mijn collega’s gaan direct aan de slag om geen tijd te verliezen. Wij doen binnen enkele dagen een eerste oplevering. Jullie kunnen dan snel alle producten toevoegen en ook beginnen met online verkopen. Alle bestellingen beheer jij vervolgens via een eenvoudig dashboard. Ze zijn gesorteerd op datum van binnenkomst. Is een bestelling verzonden dan wordt de status gewijzigd en ontvangt de klant direct een verzendbevestiging via e-mail.

Contactloos betalen & bezorgen
In de tussentijd leggen wij alvast contact met de payment provider voor het verwerken van online betalingen binnen jouw webshop. Ik probeer ook afspraken te maken met bezorg restaurants die de bestellingen kunnen bezorgen voor 2,50 per bestelling wanneer jullie dit niet zelf kunnen verzorgen. Die bezorgkosten brengen we dan onder een bepaald bedrag in rekening bij jullie klant. Maar dit heeft nu nog niet onze hoogste prioriteit. Die ligt namelijk bij iedereen op tijd online helpen.

Beste prijs
Om jullie te helpen bouwen wij jullie webshop voor 499 euro + 29 euro p/m. Deze actie geldt alleen voor winkels die verplicht gesloten zijn. Normaal maken wij dit soort webshops vanaf 1900 euro. Je kan hier meer lezen over onze webshops.

Er zit geen addertje onder het gras, wij willen jullie helpen. Ben je ontevreden of heb je de webshop niet meer nodig? Dan hanteren we ook geen opzegtermijn.

Is deze oplossing iets voor jou?

Vul snel dit formulier in en wij gaan voor jou aan de slag.

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Vcreations
 5. Hulp bij online zetten winkel
Top