Veilingsite opzetten

Wilt u een veilingsite opzetten? Wij hebben reeds meerdere veiling websites in opdracht van verschillende opdrachtgevers gemaakt en zijn u met onze expertise graag van dienst. Een veilingsite opzetten waarmee u inkomsten genereerd, unieke veilingsite opzetten en veilingsite opzetten waarmee u de grote concurrentie overschaduwd? Wij kunnen dat!

Met ons uw veilingsite opzetten?

Wij verzorgen o.a. onderstaande:

  • Geautomatiseerde veiling administratie;
  • Eenvoudig te beheren veiling;
  • Mooi en uniek vormgegeven veilingsite;
  • Goed vindbare veilingsite.

Veilingsite op laten zetten?

Wilt u een veilingwebsite opzetten en benieuwd naar de kosten? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte betreft veilingsite opzetten aan. Binnen 24 uur reactie. Veilingwebsite opzetten

Online veiling opzetten

Weet u al welk type veilingwebsite u wenst? Wij kunnen elke online veiling opzetten. U kunt bijvoorbeeld een hoogste bod veilingwebsite opzetten maar ook een centenveiling (bied website) of laagste bod veiling. Met ons kunt u elke veilingsite beginnen. Nooit eerder was een online veiling opzetten zo eenvoudig.

Hoe verzorgen wij het opzetten van uw veilingwebsite?

Wij onderscheiden ons als veilingwebsite bouwer van de concurrentie door uw veilingsite speciaal voor u op te zetten. Tijdens het veilingsite opzetten wordt u bij iedere fase betrokken.

Hoogste bod veilingwebsite opzetten

Bij de hoogste bod veiling is bieden gratis. Men kan elk gewenste bod uitbrengen, mits het bod maar hoger ligt dan laatst uitgebrachte bod. Verdienmodel van de hoogste bod veiling website zit vooral in administratiekosten.

Centen veilingsite opzetten

Een cent veilingwebsite opzetten gebeurt op dit moment veel, dit is daarmee een uiterst populaire veiling type aan het worden. Bij de cent veiling website moet men betalen voor het bieden. Men koopt biedpunten in, waarna deze biedpunten automatisch worden bijschreven op het account. Een biedpunt kost ongeveer 50 cent. Na het uitbrengen van het bod, loopt de productprijs op met een vast bedrag, in de meeste gevallen met 1 cent. Tevens zal de veilingtijd gereset worden naar 30 seconden, zodat andere deelnemers de kans krijgen een nieuw bod uit te brengen. De winnaar is diegene die het hoogste bod uitbrengt. Het verdienmodel voor een centveiling zit in de aanschaf van biedcredits.

Laagste bod veiling website opzetten

Wilt u een laagste bod veilingsite opzetten? Dit type veiling komt op dit moment het minst voor. Bij een laagste bod veiling heeft men net als bij een hoogste bod veiling een vaste tijd om te bieden. Het verschil bij deze veiling is dat het bod alsmaar lager wordt. De kunt is daarmee zo laat mogelijk een bod uit te brengen, maar niet te laat, voor je het weet ben je namelijk te laat. Het verdienmodel bij dit type veiling zit hem in de administratie kosten.
 

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Veilingsite opzetten

Succesvolle veilingsite opzetten?

Veilingsite opzetten die winstgevend kan functioneren? De ontwikkeling van uw veilingsite is pas het begin.
Wij leveren top service, ook na oplevering.

Afspraak maken
030 760 30 30
Top