Veilingsite laten maken

Uw eigen veilingsite, zijn tijd ver vooruit

Een hoogwaardige veiling website opzetten die zijn concurrentie overschaduwd. De veilingsite die precies doet, wat u verwacht. Een volledig geautomatiseerde veilingsite opzetten, waardoor u tijd overhoud voor andere taken. Uw eigen veiling website starten, waarbij de ontwikkelaars voor u door het vuur gaan. Ook na oplevering. Dat is de manier van werken die wij gewend zijn.

Veilingsite laten maken

Veilingsite maken in een notendop

Unieke, krachtige en succesvolle veilingsite opzetten

Onze ontwerpers maken eerst een uniek en verbluffend design. Vervolgens koppelen ontwikkelaars de krachtige veilingtechniek en komt uw veilingsite tot leven. Wij maken uw gehele veilingsite op maat en na goedkeuring zetten wij uw veiling site online. Wist u dat wij u ook na oplevering topservice leveren? Indien gewenst ondersteunen wij zelfs met internet marketing.

Daarom met ons uw veilingsite beginnen

Met ervaring sinds 2004 hebben wij tientallen veilingsites gemaakt

"Sinds onze lancering begin mei is het hard gegaan. Inmiddels bezoeken maandelijks ruim 25.000 mensen onze website en hebben we vele duizenden leden. We werken constant aan de verdere ontwikkeling van de website."
MrVeiling via Frankwatching

Veilingsite maken met kans op succes

Wij maken verschil met een overdosis aan ervaring

Een veilingsite beginnen is de ingewikkeldste soort. Waarbij elke interactie, even innovatief is. Maar toch zijn wij daar al tientallen keren in geslaagd. Uw eigen veilingsite opzetten, waarbij honderden gebruikers tegen elkaar opbieden om zo fantastische producten, voor een laag bedrag, te winnen. Ieder type is mogelijk. Opbied veiling, centenveiling, veiling bij afslag of uniek bod veiling. Bij ons is echt niets te gek

Succesvolle veiling website bouwen..

..start altijd met grondig overleg.

Veiling website maken doelstellingen

Alleen kwaliteit veiling websites

Veiling website beginnen met ons is kiezen voor:

 • Volledig geautomatiseerde backoffice;
 • Zeer eenvoudig te beheren;
 • Overtuigend vormgegeven design;
 • Perfect vindbaar met zoekmachines.

Veilingsite laten maken?

Bent u benieuwd wat uw veiling site zal kosten wanneer u deze bij ons laat maken? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan betreffende een veilingsite beginnen. Gratis offerte

Professionele veilingsite starten

Online veilen op het hoogste niveau

Na jarenlang ontwikkelen en innoveren is het ons gelukt om een efficiënt online veiling platform op te zetten. Dit platform draait op het zeer stabiele Phalcon framework, dat bekend staat om de beste prestaties. Daarnaast maken wij als veilingsite bouwer gebruik van de nieuwe Node.js techniek. Met Node.js zijn ontwikkelaars er zelfs in geslaagd om een miljoen verbindingen met slechts een server tegelijk open te zetten. Een professionele veilingsite maken begint bij een stabiel platform. Check! Dat hebben we al.

Uw veilingsite maker

Samen maken onze veilingsite makers verschil

 • Jeffrey Jeffrey
  Concept
 • Daniel van de Bilt Daniel
  Projectmanagement
 • Ronnie Koestering Ronnie
  Ontwerp
 • Rene van Beekveld Rene
  Techniek
  • specialisten
  • jr. ervaring
  • projecten
  • veilingsites
  • Bekijk team »

Veilingsite bouwer voor unieke veilingsites

Niet zomaar een veilingwebsite maken maar uw veilingwebsite!

Wij onderscheiden ons als veilingwebsite bouwer van de concurrentie door uw veilingsite speciaal voor u op maat te maken. U wordt betrokken bij de gefaseerde realisatie van uw veilingsite en u kunt fanatiek meedenken.

Elk type veilingsite beginnen

Hoogste bod, laagste bod, uniek bod of centenveiling? Niks is ons te gek

Bij ons kunt u een hoogste bod veiling website laten maken, kunt u een centveiling starten (vaak ook pennyauction, bied website of puntveiling genoemd), kunt u een topdeal website op laten zetten en kunt u een laagste bod veiling website (ook wel afslag veilingsite genoemd) beginnen. Nooit was het starten van een veilingsite zo eenvoudig als met onze veilingsite applicaties.

Professionele veilingsite laten maken

Onze websites zijn bekend van:

 • NPO1
 • RTL 4
 • De Telegraaf
 • 3FM
 • Emerece
 • NuJij
 • Frankwatching

Veiling site opzetten met eenmalige investering

Uw eigen veilingsite beginnen zonder vaste kosten

Juist de veiling website laten maken die kan draaien op een eenvoudige server dankzij een perfect uitgedacht veiling platform. Daar staan wij voor! Eindelijk geen toren hoge kosten meer na de oplevering van uw veiling website. Zo wilt u toch ook uw veilingsite beginnen?

Veilingsite opzetten

Vandaag nog uw veilingsite beginnen?

Fascinerend voor u en fantastisch voor uw klanten

Een veiling site opzetten die u eenvoudig kunt beheren. Uw eigen veilingsite starten die veilingen efficient laat lopen en volledig geautomatiseerd afhandelt. De veilingsite maken waarbij u door ons effectieve CMS tijd overhoud voor andere zaken, zoals het realiseren van een fantastische ervaring bij uw klanten. Dat is de veiling site die wij samen kunnen ontwikkelen.

Veiling site opzetten kan iedereen!

Wij bieden de oplossing voor starters tot aan ervaren veilinghuizen.

Hoe kan ik een veilingsite beginnen?

Een betaalbare veiling website starten

Met onze veiling website applicaties binnen ons SiteCMS, kunnen wij iedere veilingsite maken tegen een aantrekkelijk tarief.

Hoe maken wij uw veilingsite

Om uw veilingsite te ontwikkelen, delen wij het project op in verschillende fasen (conceptfase, ontwerpfase, realisatiefase en nazorgfase). Zo kunnen wij voor u een veiling website maken die precies aansluit bij uw doelgroep en krijgt u echt een unieke veiling website opgeleverd. Met deze veilingsite kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie aan veiling websites. U zult deze concurrentie aan veiling websites overschaduwen met uw mooi vormgegeven en eenvoudig functionerende veiling website.

De veiling website applicatie

Speciaal voor veiling websites hebben wij bij voorhand enkele veiling website applicatie beschikbaar, waarmee u uw veiling website eenvoudig kunt beheren. Zo is er de mogelijkheid verschillende veilingen toe te voegen en uw veiling administratie online bij te houden.

Eenvoudige werking van de veiling website

bieden op veiling Om deel te nemen aan een veiling kunnen gebruikers zich registreren op uw veiling website, waarna alle klanten automatisch in uw veiling administratie worden opgenomen. Winnaars van een veiling kunnen direct online betalen, waarna automatisch de coupon code naar de veiling winnaar gestuurd wordt. Na betaling, wordt deze direct in uw veiling administratie verwerkt, waardoor u een mooi overzicht heeft van lopende en verlopen veilingen.

Veilingsite met verschillende aanbieders?

Aanbieders van veilingen kunnen eventueel een veiling op uw veiling website aanbieden, hiervoor is registratie op uw veiling website vereist. Na registratie kan er een veiling inclusief fotoalbum aangemeld worden op uw veiling website, waarna u hierover een e-mail ontvangt. Na aanmelding van de veiling wordt de veiling gepresenteerd in uw veiling administratie, zodat u deze veiling kunt controleren, zo nodig kunt corrigeren en daarna toe kan laten op uw veiling website. Zo heeft u alle zekerheid dat er alleen kwaliteit veilingen op uw veiling website worden aangeboden.

Waarom bij ons uw veiling website laten maken?

Wanneer u een veiling website gaat beginnen doet u vooronderzoek om zo te achterhalen wie voor u de meest geschikte veiling website ontwikkelaar is.

Zelf een veiling website beginnen

Uiteraard zijn er op internet veiling website pakketten beschikbaar waarmee u eenvoudig een veiling website kunt beginnen. Bent u dan verzekerd van een goede veiling website? Vaak is dat niet het geval en daarom willen wij u ondersteunen met het opzetten van een succesvolle veiling website, wanneer u ons uw veiling website laat maken. Veilingsite opzetten maar dan met een plan, doordacht en betaalbaar!

Betaalbare veilingsite, maar wat kost het?

veiling websiteBent u na aanleiding van dit schrijven benieuwd wat de kosten zijn wanneer u uw veiling website laat maken? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte betreft veiling website laten maken bij ons aan. Wij zullen u vervolgens binnen twee werkdagen tegemoet komen met een gedetailleerde offerte inclusief planning en projectomschrijving voor de ontwikkeling van uw veiling website.

Veiling website beginnen met V-webdesign is kiezen voor

veiling website laten maken

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Veilingsite laten maken
Veilingsite beginnen? Meer Met alleen een mooie veilingsite komt u er niet..

Fantastisch design
Snelle techniek
Zoekmachine vriendelijk
Eenvoudig te beheren

Offerte aanvragen 4.7/5 - 500+ klanten
Meer leads!
Doeltreffend

Wij zetten uw doelgroep aan tot actie met een waanzinnige website. Daardoor krijgt u meer leads.

Veilig & betrouwbaar

Wees gerust, alle gegevens zijn veilig. We maken uw website, webshop of platform veilig, snel & betrouwbaar.

Beheren zonder gedoe

Geen gestuntel. U beheert uw website eenvoudig zelf, met ons in eigenhuis gemaakte CMS.

030 760 30 30
Top