Nieuwe browsers

U heeft het waarschijnlijk vast al gehoord in het nieuws, dat er de afgelopen week verschillende nieuwe internet browsers zijn gelanceerd. Zo is Microsoft met een nieuwe versie (versie 9) van haar browser genaamd Internet Explorer gekomen en Mozilla met een nieuwe versie (versie 4) van haar browser genaamd Mozilla Firefox. Tevens heeft Google vorige week een nieuwe versie van Google Chrome gelanceerd.

De voor en nadelen
Uiteraard zorgen deze nieuwe versies voor een groter surf gemak, maar deze lanceringen hebben voor website eigenaren vaak ook wat nadelige gevolgen. Vaak renderen browsers websites op verschillende manieren, dat is in het verleden gebleken met bijvoorbeeld de lancering van Internet Explorer 6 naar 7 en van 7 naar 8. Websites werden in de nieuwste browsers vaak niet goed weergegeven en moesten worden aangepast. Hiervoor zijn zelfs petities opgestart, omdat het website ontwikkelaars veel tijd kan kosten een website goed weer te laten geven in alle browsers.

De oplossing
Daarom komen wij nu met een browser check om te voorkomen dat uw website verkeerd wordt weergegeven in de nieuwste browsers. Wij kunnen uw website grondig testen in de nieuwste browsers en er vervolgens voor zorgen dat uw website goed in de nieuwste browsers wordt weergegeven wanneer dat niet het geval is.

De kosten *
Deze oplossing kost ons ongeveer 1,5 uur, waardoor dit 75 euro aan kosten met zich mee brengt. Wanneer u interesse heeft om uw website te laten testen en zo nodig te laten corrigeren voelt u zich dan vrij dit aan ons door te geven door een e-mail te sturen aan jvreeswijk@vcreations.nl, t.a.v. Jeffrey Vreeswijk. Wij gaan uw website vervolgens zo snel mogelijk inplannen voor deze browser check en ervoor zorgen dat uw website goed wordt weergegeven in de nieuwste browsers.

Wij hopen u middels dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd en wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

* Deze actie geld alleen voor klanten van Vcreations.

 

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Internet
  5. Nieuwe browsers
Top