23
mrt
2011

Nieuwe browsers

U heeft het waarschijnlijk vast al gehoord in het nieuws, dat er de afgelopen week verschillende nieuwe internet browsers zijn gelanceerd. Zo is Microsoft met een nieuwe versie (versie 9) van haar browser genaamd Internet Explorer gekomen en Mozilla met een nieuwe versie (versie 4) van haar browser genaamd Mozilla Firefox. Tevens heeft Google vorige week een nieuwe versie van Google Chrome gelanceerd.

De voor en nadelen
Uiteraard zorgen deze nieuwe versies voor een groter surf gemak, maar deze lanceringen hebben voor website eigenaren vaak ook wat nadelige gevolgen. Vaak renderen browsers websites op verschillende manieren, dat is in het verleden gebleken met bijvoorbeeld de lancering van Internet Explorer 6 naar 7 en van 7 naar 8. Websites werden in de nieuwste browsers vaak niet goed weergegeven en moesten worden aangepast. Hiervoor zijn zelfs petities opgestart, omdat het website ontwikkelaars veel tijd kan kosten een website goed weer te laten geven in alle browsers.

De oplossing
Daarom komen wij nu met een browser check om te voorkomen dat uw website verkeerd wordt weergegeven in de nieuwste browsers. Wij kunnen uw website grondig testen in de nieuwste browsers en er vervolgens voor zorgen dat uw website goed in de nieuwste browsers wordt weergegeven wanneer dat niet het geval is.

De kosten *
Deze oplossing kost ons ongeveer 1,5 uur, waardoor dit 75 euro aan kosten met zich mee brengt. Wanneer u interesse heeft om uw website te laten testen en zo nodig te laten corrigeren voelt u zich dan vrij dit aan ons door te geven door een e-mail te sturen aan jvreeswijk@vcreations.nl, t.a.v. Jeffrey Vreeswijk. Wij gaan uw website vervolgens zo snel mogelijk inplannen voor deze browser check en ervoor zorgen dat uw website goed wordt weergegeven in de nieuwste browsers.

Wij hopen u middels dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd en wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

* Deze actie geld alleen voor klanten van Vcreations.

 

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Internet
  5. Nieuwe browsers
Top