31
mrt
2011

iDeal certificaten vernieuwen

Dit nieuwsbericht is puur gericht aan webwinkel eigenaren die iDeal professional van de Rabobank gebruiken.

Heeft u een webwinkel met iDeal professional van de Rabobank? Let dan goed op! Uw iDeal certificaten moeten namelijk voor 1 mei 2011 vervangen worden. Wanneer deze certificaten niet voor 1 mei vervangen worden, zal dat betekenen dat uw iDeal transacties vanaf 1 mei niet meer goed verwerkt kunnen worden. Hierdoor worden de betalingen via uw webwinkel niet meer op uw bankrekening bijgeschreven en dat kan natuurlijk voorkomen worden.

De oplossing

Wij kunnen nieuwe iDeal certificaten voor u aanmaken en deze vervolgens in uw webwinkel vervangen. Wanneer u iDeal professional van de Rabobank gebruikt en u wilt deze certificaten door ons laten vervangen, voelt u zich dan zo vrij dat aan ons door te geven door een e-mail bericht te sturen naar [email protected] Wees er snel bij want wij moeten uw werkzaamheden inplannen waardoor er ongeveer 4 werkdagen nodig zijn om uw certificaten te vervangen.


 

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top