19
dec
2011

Fijne feestdagen!

Gelukkig nieuwjaar!

Beste lezer,

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Wij, en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar. Vcreations kijkt graag even met u vooruit naar het nieuwe jaar waarin wij voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe kantoor dat in het vroege voorjaar operationeel zal zijn, waardoor u nog eenvoudiger van onze service gebruik kunt maken.

Tevens willen wij van deze mogelijkheid gebruik maken om u te informeren dat wij vanaf zaterdag 24 december tot en met dinsdag 3 januari niet gesloten zijn, maar wel minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Vanaf woensdag 4 januari staat ons team weer op volle sterkte weer voor u klaar.

Met de meeste hoogachting,


Het team van Vcreations

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top