Fijne feestdagen!

Gelukkig nieuwjaar!

Beste lezer,

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Wij, en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar. Vcreations kijkt graag even met u vooruit naar het nieuwe jaar waarin wij voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe kantoor dat in het vroege voorjaar operationeel zal zijn, waardoor u nog eenvoudiger van onze service gebruik kunt maken.

Tevens willen wij van deze mogelijkheid gebruik maken om u te informeren dat wij vanaf zaterdag 24 december tot en met dinsdag 3 januari niet gesloten zijn, maar wel minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Vanaf woensdag 4 januari staat ons team weer op volle sterkte weer voor u klaar.

Met de meeste hoogachting,


Het team van Vcreations

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Vcreations
  5. Fijne feestdagen!
Top