10
feb
2012

Meertalige webshop beginnen

Wilt u een meertalige webshop starten?

Vanaf vandaag kan dat! Met trots presenteren wij onze internationale meertalige webshop software. Dankzij deze nieuwe software kunnen wij u meertalige webshops aanbieden. Nooit was het verkopen van producten wereldwijd zo eenvoudig, dankzij deze meertalige webshop software. Wilt u een meertalige webshop starten? Wacht dan niet langer en contacteer ons betreft ‘meertalige webshop starten‘.

Een meertalige webshop beginnen?

Wilt u een meertalige webshop beginnen, maar u weet niet hoe u deze meertalige webshop kunt beginnen? Wij helpen u graag met het beginnen van een meertalige webshop.

Hoe werkt de meertalige webshop?

Via de beheeromgeving van uw meertalige webshop heeft u de mogelijkheid meerdere vertalingen toe te voegen, dit gaat snel en eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is te zorgen voor de juiste vertalingen en deze vertalingen via de beheeromgeving van uw meertalige webshop toe te voegen. Na het toevoegen van een nieuwe taal, zal deze vertaling automatisch op uw meertalige webshop verschijnen. Uiteraard kunt u ook op ieder gewenste moment de vertalingen binnen uw meertalige webshop corrigeren.

Een internationale webshop

Het lijkt zo ingewikkeld maar is eenvoudig. Vanaf vandaag kunnen wij u ondersteunen in het starten van een internationale webshop. Wij kunnen de gewenste domeinnamen voor u registeren en deze koppelen aan de juiste vertaling binnen uw internationale webshop. Via deze weg kunt u per land uw marketing richten op de juiste vertaling binnen uw internationale webshop. Tevens hebben wij een functie ontwikkeld, waarmee uw internationale webshop kan controleren in welk land uw bezoeker zich bevindt, is er voor dit land een vertaling beschikbaar? Dan zal deze vertaling door uw webshop automatisch aan uw bezoeker geserveerd worden.

Benieuwd naar de meertalige webshop?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden van onze nieuwe meertalige webshop software.
 

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. CMS
  5. Meertalige webshop beginnen
Top