Erkend webdesign leerbedrijf Utrecht

Vcreations is vandaag door ECABO gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de ICT.

ECABO is het kenniscentrum voor leren in de ICT. Zij controleren ons regelmatig of wij nog aan alle gestelde eisen voldoen.

Voor een leerling-werknemer of stagiaire is deze erkenning als leerbedrijf ontzettend belangrijk. Het succesvol doorlopen van een stageperiode bij Vcreations geeft leerlingen door dit keurmerk recht op een diploma. Het keurmerk toont aan dat leerlingen bij ons goede begeleiding krijgen en veel leren over hun toekomstige beroep. Tevens kunnen wij met dit keurmerk garanderen dat wanneer een leerling bij Vcreations een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet, deze leerling een leerzame tijd zal hebben.
 

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Vcreations
  5. Erkend webdesign leerbedrijf Ut..
Top