31
mei
2012

Erkend webdesign leerbedrijf Utrecht

Vcreations is vandaag door ECABO gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de ICT.

ECABO is het kenniscentrum voor leren in de ICT. Zij controleren ons regelmatig of wij nog aan alle gestelde eisen voldoen.

Voor een leerling-werknemer of stagiaire is deze erkenning als leerbedrijf ontzettend belangrijk. Het succesvol doorlopen van een stageperiode bij Vcreations geeft leerlingen door dit keurmerk recht op een diploma. Het keurmerk toont aan dat leerlingen bij ons goede begeleiding krijgen en veel leren over hun toekomstige beroep. Tevens kunnen wij met dit keurmerk garanderen dat wanneer een leerling bij Vcreations een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet, deze leerling een leerzame tijd zal hebben.
 

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top