31
mei
2012

Erkend webdesign leerbedrijf Utrecht

Vcreations is vandaag door ECABO gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de ICT.

ECABO is het kenniscentrum voor leren in de ICT. Zij controleren ons regelmatig of wij nog aan alle gestelde eisen voldoen.

Voor een leerling-werknemer of stagiaire is deze erkenning als leerbedrijf ontzettend belangrijk. Het succesvol doorlopen van een stageperiode bij Vcreations geeft leerlingen door dit keurmerk recht op een diploma. Het keurmerk toont aan dat leerlingen bij ons goede begeleiding krijgen en veel leren over hun toekomstige beroep. Tevens kunnen wij met dit keurmerk garanderen dat wanneer een leerling bij Vcreations een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet, deze leerling een leerzame tijd zal hebben.
 

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Vcreations
 5. Erkend webdesign leerbedrijf Ut..
Top