Centenveiling legaal!

Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgevers de vraag of centenveiling legaal is in Nederland en onder welke wet centenveiling valt. In 2009 heeft de minister centenveiling verboden als kansspel, om de simpele reden dat deelnemers aan de centenveiling niet echt duidelijkheid hebben in de kans om te winnen. Wij hebben de oplossing bedacht om uw centenveiling alsnog legaal te maken.

Wat is centenveiling?

Centenveiling is een concept waarbij deelnemers biedcredits inkopen en vervolgens met deze credits biedingen uit zullen brengen op lopende veilingen. Bij ieder bod zal de productprijs van de veiling met een cent oplopen. De winnaar van de centenveiling is diegene die het hoogste bod heeft uitgebracht, voor het verlopen van de veilingtijd.

Waarom is centenveiling illegaal?

De minister heeft centenveilingen in Nederland verboden omdat het voor deelnemers van een centenveiling niet inzichtelijk is hoe vaak andere deelnemers hebben geboden en hoeveel andere deelnemers er zijn. De kans op verliezen van een centenveiling zou bij dit soort veilingen te groot zijn en de kans om te winnen is niet in te schatten, waardoor dit soort centenveilingen zijn verboden.

Wij maken uw centenveiling legaal!

Om centen veilingen legaal aan te bieden, hebben wij het centenveiling concept op een punt aangescherpt. Zo kunnen wij centenveilingen op zo’n manier inrichten dat deelnemers aan een centenveiling de mogelijkheid hebben het product waar zij op hebben geboden, na het verlopen van de centenveiling, als nog te kopen, voor een van te voren bekend bedrag. Hierdoor verdwijnt de verlieskans! Uiteraard zijn deelnemers aan een centenveiling bied credits kwijt wanneer zij het product niet voor de volle prijs willen kopen, maar zijn zij wel op de hoogte van de mogelijkheden, om als nog aan het product te komen wanneer zij de centenveiling niet gewonnen hebben.

Kansspelelement centenveiling

Een centenveiling is en blijft een kansspel. Dit om de simpele reden dat de kans bestaat, het product tegen een aantrekkelijk bedrag te winnen, wanneer de bieder het hoogste bod, voor het verlopen van de veiling heeft uitgebracht.

Centenveiling beginnen?

Wilt u een veilingsite beginnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie betreft veilingsite opzetten. Ook kunt u direct online uw offerte opvragen. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van centenveiling websites. Bekijk onze centenveiling websites eens in ons portfolio.

Kosten centenveiling beginnen?

Bent u benieuwd wat uw centenveiling zal kosten wanneer u uw centenveiling bij ons laat ontwikkelen? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan. Centenveiling beginnen

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Internet
  5. Centenveiling legaal!
Top