30
jun
2012

BTW verhoging naar 21%

Dit artikel hebben wij gepubliceerd vanwege het feit dat er veel websites en applicaties bestaan, waarvoor door de BTW verhoging aandacht is vereist. In dit artikel leest u wat de BTW verhoging voor gevolgen heeft voor uw website of applicatie en wat u er aan kunt doen.

BTW verhoging van 19% naar 21%

Het is u vast niet ontgaan dat per 1 oktober het hoge BTW tarief wordt verhoogd van 19% naar 21%.
Deze BTW verhoging kan gevolgen hebben voor uw website of applicatie, omdat dit BTW tarief gecorrigeerd moet worden.

Wanneer heeft de 21% BTW verhoging gevolgen

Deze BTW verhoging heeft gevolgen wanneer u in het bezit bent van een lopende website of applicatie, waarmee de gebruiker een bestelling of een betaling kan verrichten. Vanaf het vierde kwartaal in 2012 moet u 21% BTW afdragen, waardoor u inkomsten misloopt wanneer uw website of applicatie niet aangepast worden aan het 21% tarief.

Wat kunt u voor de 21% BTW verhoging doen

Wanneer u het BTW tarief in uw website of applicatie verhoogd wilt hebben, voet u zich dan zo vrij dit kenbaar te maken aan ons. Wij zullen de benodigde werkzaamheden dan voor 1 oktober inplannen en uitvoeren.
Wanneer het een website of applicatie betreft, die door ons ontwikkeld is, zullen de werkzaamheden ongeveer 30 a 60 minuten per website of applicatie in beslag nemen. Voor de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, worden kosten in rekening gebracht. De kosten zullen komen te liggen tussen de 30 en 60 euro per website.

Website of applicatie voor het 21% BTW tarief aan laten passen?

Neem dan direct contact op met onze projectmanager, dat is Jeffrey Vreeswijk. U kunt hem mailen via jvreeswijk@vcreations.nl. Hij zal u van een offerte voor de werkzaamheden voorzien en de werkzaamheden samen met u inplannen.
 

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Internet
  5. BTW verhoging naar 21%
Top