BTW verhoging naar 21%

Dit artikel hebben wij gepubliceerd vanwege het feit dat er veel websites en applicaties bestaan, waarvoor door de BTW verhoging aandacht is vereist. In dit artikel leest u wat de BTW verhoging voor gevolgen heeft voor uw website of applicatie en wat u er aan kunt doen.

BTW verhoging van 19% naar 21%

Het is u vast niet ontgaan dat per 1 oktober het hoge BTW tarief wordt verhoogd van 19% naar 21%.
Deze BTW verhoging kan gevolgen hebben voor uw website of applicatie, omdat dit BTW tarief gecorrigeerd moet worden.

Wanneer heeft de 21% BTW verhoging gevolgen

Deze BTW verhoging heeft gevolgen wanneer u in het bezit bent van een lopende website of applicatie, waarmee de gebruiker een bestelling of een betaling kan verrichten. Vanaf het vierde kwartaal in 2012 moet u 21% BTW afdragen, waardoor u inkomsten misloopt wanneer uw website of applicatie niet aangepast worden aan het 21% tarief.

Wat kunt u voor de 21% BTW verhoging doen

Wanneer u het BTW tarief in uw website of applicatie verhoogd wilt hebben, voet u zich dan zo vrij dit kenbaar te maken aan ons. Wij zullen de benodigde werkzaamheden dan voor 1 oktober inplannen en uitvoeren.
Wanneer het een website of applicatie betreft, die door ons ontwikkeld is, zullen de werkzaamheden ongeveer 30 a 60 minuten per website of applicatie in beslag nemen. Voor de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, worden kosten in rekening gebracht. De kosten zullen komen te liggen tussen de 30 en 60 euro per website.

Website of applicatie voor het 21% BTW tarief aan laten passen?

Neem dan direct contact op met onze projectmanager, dat is Jeffrey Vreeswijk. U kunt hem mailen via jvreeswijk@vcreations.nl. Hij zal u van een offerte voor de werkzaamheden voorzien en de werkzaamheden samen met u inplannen.
 

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Internet
  5. BTW verhoging naar 21%
Top