15
okt
2012

NIEUW: Vcreations ticketsysteem

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een nieuw systeem gelanceerd: het Vcreations ticketsysteem.

Waarom het Vcreations ticketsysteem?
In de huidige situatie bent u gewend om uw vragen of opmerkingen te mailen naar de aan u toegewezen contactpersoon. Uiteraard kan de situatie zich voordoen dat uw contactpersoon even geen tijd heeft om snel te reageren, wat in langere wachttijden kan resulteren dan wenselijk is. Om dit probleem te verhelpen hebben wij het Vcreations ticketsysteem opgezet.Hoe werkt het Vcreations ticketsysteem?
Vanaf vandaag kunt u al uw vragen en/of opmerkingen, in dit syteem ook wel "tickets" genoemd, mailen naar support@vcreations.nl. Alle tickets die verzonden worden naar dit adres, worden automatisch opgevangen door ons nieuwe ticketsysteem. Onze medewerkers hebben toegang tot dit systeem en hebben de mogelijkheid om uw tickets te beantwoorden, uw ticket toe te wijzen aan andere collega’s of notities voor andere medewerkers toe te voegen.

Alle tickets in een overzicht
Binnen Vcreations hebben wij alle openstaande en afgehandelde tickets in een overzicht. Deze tickets kunnen wij per klant en periode filteren, waardoor er een beter overzicht van ons contact met u als klant ontstaat. Alle tickets zullen bewaard blijven in dit systeem zodat wij, maar ook u, alle correspondentie op ieder gewenst moment terug kunnen vinden.

Uw tickets online bekijken en plaatsen?
Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid direct uw ticket online te plaatsen en te bekijken. Daarvoor kunt u onze klantenservicewebsite website bezoeken.

Wij hopen dat onze verbeterde klantenservice u naar tevredenheid zal ondersteunen. Voelt u zich vrij om vragen en/of opmerkingen over deze email en haar informatie aan ons te richten. U kunt daarbij, indien u dat wenst, direct gebruik maken van het nieuwe systeem. Op die manier kunt u gelijk ervaren hoe het ticketsysteem in de praktijk functioneert.

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Vcreations
  5. NIEUW: Vcreations ticketsysteem
  Top