12
dec
2012

ACTIE: Gratis websites voor iedereen!

De maya's zaten er naast, de wereld bestaat nog . Deze actie is verlopen in verband met het verdere bestaan van de wereld.

Spectaculaire Apocalyps korting!

Een gratis website met de de wereld vergaat actie! Alhoewel het door veel mensen wordt afgeschreven als een fabeltje zijn er hele bevolkingsgroepen die heilig geloven in het feit dat de wereld zal vergaan op 21 december 2012. Als u zo iemand bent willen wij u opvrolijken door u een gratis website aan te bieden! Lees snel de achtergrondinformatie en de actievoorwaarden!

Een gratis website?

Wilt u graag meer informatie over deze actie en de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan.  

De Maya en de Apocalyps

De meeste van de mensen die geloven in de spoedig komende ondergang van de wereld zoals wij die kennen behoren tot de volgers van de eeuwenoude Mayareligie. Op een van de monumenten op de archeologische site Tortuguero in Zuid-Mexico, een overblijfsel van de oude beschaving van de Maya, lijkt een inscriptie te vermelden dat op 21 december 2012 de god Bolon Yokte’K’uh zal neerdalen. Tevens zou 21 december volgens sommigen de laatste dag zijn van de laatste b'ak'tun van de Lange telling.
Gratis websites voor iedereen
Deze Lange telling was een belangrijke kalender voor de Maya. De antropoloog Michael D. Coe baseerde op deze gegevens in 1966 een theorie waarin hij veronderstelde dat de Maya geloofden dat het einde van de laatste b'ak'tun een Apocalyps zou inluiden. Dit klinkt allemaal erg fabelachtig maar enkele duizenden jaren geleden berekenden de Maya al de omwenteling van de maan. Die berekening kwam neer op 29,53020 dagen en uiteindelijk zaten ze er maar 34 seconden naast!

De wetenschap en de Apocalyps

Een andere theorie over het komende einde van de wereld komt vanuit een meer hedendaagse groep geleerden. Deze winter zal volgens bepaalde wetenschappers onze Aarde namelijk precies op één lijn komen te liggen met onze Zon en het centrum van de Melkweg. Deze uitzonderlijke situatie doet zich maar eens in de 26.000 jaar voor! Wat de gevolgen zullen zijn is niet duidelijk maar sommigen vrezen dat de zwaartekracht van de Aarde compleet zal veranderen en de aarde misschien zelfs opgeslokt zal worden door een zwart gat dat zal ontstaan..

Gratis Website

Om al deze sombere gedachten te verdrijven en uw laatste dagen toch nog wat kleur te geven biedt Vcreations u een gratis website aan!* Onze werknemers wensen hun laatste uren op deze aarde ten dienste van de mensheid te besteden en u kunt hier gebruik van maken! Heeft u altijd al een eigen bedrijf willen starten? Loopt u al jaren rond met dat ene idee? Wilt u eens iets totaal anders proberen? Wacht niet langer! U heeft toch niets te verliezen! Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droom.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het bovenstaande offerteformulier of bellen met 030-2741312. U kunt ‘De Wereld Vergaat’ vermelden bij het ondertekenen van uw offerte om gebruik te maken van deze eenmalige actie.


* Deze actie loopt tot en met 21 december 2012 en is alleen geldig indien de wereld echt vergaat. Indien de wereld niet vergaat zullen de gewerkte uren wel in rekening worden gebracht maar krijgt u 15% korting op ons geldende uurtarief om het voortbestaan van de wereld te vieren!
* Deze actie is niet geldig voor reeds gedane aankopen en/of reeds ondertekende offertes.
* Vcreations behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Vcreations
 5. ACTIE: Gratis websites voor ied..
Top