Televisie opname webdesigner IJsselstein

Vandaag zijn er televisie opnames bij Vcreations webdesigner IJsselstein. I.v.m. deze televisie opnames voor een tv uitzending voor vanavond zijn wij 30 minuten niet telefonisch te bereiken. U kunt de uitzending bij Vcreations webdesigner IJsselstein op kantoor samen met 1.100.000 andere kijkers om 18.15 uur bekijken op Nederland 1.

Voorbereiding televisie opname webdesigner IJsselstein

Onderstaand ziet u de voorbereiding van de televisie opnames voor de website doodsbedreiging.nl. Alle lichtfilters en de camera worden op de juiste wijze gepositioneerd. Sietse een van onze ontwikkelaars, nu nog een beetje nerveus kijkt gespannen toe.

TV opname webdesigner IJsselstein

Tijdens de TV opname bij webdesigner IJsselstein

TV opname webdesigner IJsselstein

Tijdens de televisie opname in IJsselstein

Sietse aan het woord tijdens de televisie opname. Sietse doet het super en de opname was in een keer goed. Helaas is het niet toegestaan om reclame voor ons als webdesigner in IJsselstein te maken. Zonder toestemming reclame maken kan zelfs een boete opleveren van 25.000 euro.

TV opname webdesigner IJsselstein

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. In de pers
  5. Televisie opname webdesigner IJ..
Top