19
jul
2013

Responsive website, website responsive laten maken

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan dat veel sites op dit moment nog niet responsive zijn. Site eigenaren weten niet wat dit is of zien niet in waarom dit zo belangrijk is. Om u hierover te informeren hebben wij als responsive website bouwer dit artikel gepubliceerd.

Bestaande site responsive laten maken?

Heeft u al een responsive website? Zo niet, dan snel een responsive website laten maken of uw bestaande site responsive laten maken. Een responsive website is een site die perfect te bekijken is op alle computers en apparaten. Een responsive website optimaliseert de lay-out automatisch voor het scherm van het apparaat waarmee het bekeken wordt.

Responsive website bouwer

Gebruikersgemak responsive website

Wist u dat meer dan 50% van de Nederlanders veel gebruik maakt van mobiel internet? Nederland loopt voorop qua mobiel internet gebruik. Om deze reden is het belangrijk het surfgemak van uw website op mobiele apparaten te optimaliseren. Doordat een responsive website zich qua design automatisch aanpast aan het apparaat, kunnen wij het gebruikersgemak van uw site op alle computers en apparaten optimaliseren.

Voordelen responsive website

Responsive websites hebben als voordeel dat deze goed te bekijken zijn, ongeacht het apparaat. Hierdoor weten gebruikers de juiste informatie snel te vinden, wat leidt tot extra aankopen, offerte aanvragen of contactmomenten met uw bezoeker.

Waarom een responsive site?

 • Aantal mobiele internetters stijgt enorm;
 • Nederland loopt voorop met mobiel internet;
 • 56% gebruikt mobiel internet in Nederland;
 • Website op alle apparaten perfect te bekijken;
 • Meer conversies.

Responsive website laten maken

Zoekt u een responsive website bouwer? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Onze responsive website bouwers zijn u graag van dienst.

Offerte
Ook interessant:
 • Webwinkel uitchecken Webwinkel uitchecken Twijfelen bij uitcheckproces Tegenwoordig zijn er veel webwinkels in omloop, webwinkel met veel klanten waarbij uitchecken belangrijk is. Vaak worden kl..
 • Erkend webdesign leerbedrijf Utrecht Erkend webdesign leerbedrijf Utrecht Vcreations is vandaag door ECABO gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de ICT. ECABO is het kenniscentrum voor leren in de ICT. Zij controleren ons r..
 • Website startende ondernemer Website startende ondernemer Wij hebben als webshop bouwer een website gemaakt voor de startende ondernemer Fatih Dag, hij vertegenwoordigd Multi-Telecom. Soort website startende on..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webdesign
  5. Responsive website, website res..
  Top