20
jul
2013

Webpagina's vaker delen met social media

Er is weer iets nieuws in website wereld. Addthis heeft het delen van webpagina’s via social media een nieuwe dimensie gegeven. Dit hebben zij gedaan met de nieuwe social media plug-in genaamd ‘Smart Layers’.

Webpagina’s eenvoudig delen met social media

Met deze applicatie gaat het delen van webpagina’s met social media uiterst eenvoudig. Delen kan met computers, mobiele apparaten en tablets. De applicatie past zich automatisch aan voor het apparaat waarmee de webpagina bekeken wordt.

Onderzoek naar deze module heeft het volgende aangetoond:

 • Webpagina’s worden twee keer zo vaak gedeeld met social media;
 • Webpagina’s worden 70% vaker gedeeld met mobiele apparaten;
 • Webpagina’s worden 50% vaker gedeeld met desktop computers.

Meer dan delen met social media

Een toevoeging die Addthis heeft gedaan is een functie waarmee automatisch onderwerp gerelateerde artikelen op dezelfde website worden weergegeven. Het schijnt dat bezoekers hierdoor automatisch meer content op de website bekijken.

Hoe werkt het delen van webpagina's via social media

Aan de linkerkant van uw scherm ziet u de delen met social media knoppen. Rechtsboven aan uw scherm ziet u de social media knoppen die verwijzen naar onze social media pagina’s. Onderaan uw scherm ziet u de automatisch gegenereerde verwijzingen naar onderwerp gerelateerde pagina’s.

Webpagina delen met social media

Webpagina delen met social media plug-in

Omdat de plug-in nieuw is en er nog niet veel over bekend is, hebben wij besloten de plug-in niet in de hele website te integreren maar alleen op deze pagina. Via deze nieuws pagina kunt u de webpagina delen met social media aan de hand van de nieuwe plug-in. Wij zijn benieuwd hoe vaak deze pagina gedeeld gaat worden met deze nieuwe social media delen plug-in.

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Social media
  5. Webpagina's vaker delen met soc..
  Top