20
jul
2013

Webpagina's vaker delen met social media

Er is weer iets nieuws in website wereld. Addthis heeft het delen van webpagina’s via social media een nieuwe dimensie gegeven. Dit hebben zij gedaan met de nieuwe social media plug-in genaamd ‘Smart Layers’.

Webpagina’s eenvoudig delen met social media

Met deze applicatie gaat het delen van webpagina’s met social media uiterst eenvoudig. Delen kan met computers, mobiele apparaten en tablets. De applicatie past zich automatisch aan voor het apparaat waarmee de webpagina bekeken wordt.

Onderzoek naar deze module heeft het volgende aangetoond:

 • Webpagina’s worden twee keer zo vaak gedeeld met social media;
 • Webpagina’s worden 70% vaker gedeeld met mobiele apparaten;
 • Webpagina’s worden 50% vaker gedeeld met desktop computers.

Meer dan delen met social media

Een toevoeging die Addthis heeft gedaan is een functie waarmee automatisch onderwerp gerelateerde artikelen op dezelfde website worden weergegeven. Het schijnt dat bezoekers hierdoor automatisch meer content op de website bekijken.

Hoe werkt het delen van webpagina's via social media

Aan de linkerkant van uw scherm ziet u de delen met social media knoppen. Rechtsboven aan uw scherm ziet u de social media knoppen die verwijzen naar onze social media pagina’s. Onderaan uw scherm ziet u de automatisch gegenereerde verwijzingen naar onderwerp gerelateerde pagina’s.

Webpagina delen met social media

Webpagina delen met social media plug-in

Omdat de plug-in nieuw is en er nog niet veel over bekend is, hebben wij besloten de plug-in niet in de hele website te integreren maar alleen op deze pagina. Via deze nieuws pagina kunt u de webpagina delen met social media aan de hand van de nieuwe plug-in. Wij zijn benieuwd hoe vaak deze pagina gedeeld gaat worden met deze nieuwe social media delen plug-in.

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Social media
 5. Webpagina's vaker delen met soc..
Top