Matchmaker datingsite profielen

Wij hebben een nieuwe profielen matchmaker ontwikkeld. Met deze profielen matchmaker, worden matchvoorstellen voorgedragen in een speciale dating matchmaker inbox.

Automatische matchmaker

Dating profielen geven bij profiel informatie aan waar het eigen profiel aan voldoet en waar het profiel waar hij of zij naar op zoek is aan moet voldoen. Vervolgens zoekt de profielen matchmaker een keer per uur in alle profielen, om zo te kijken of er nieuwe profielen in uw matchmaker zijn gekomen die aan de wensen voldoen.

Matchmaker matches

Er zal een match in deze matchmaker plaatsvinden wanneer x procent van de opgegeven matchcriteria overeenkomt.

Nieuwe matches weergave in matchmaker

Is er een match, dan wordt het profiel aan een matchmaker inbox toegevoegd. In het menu van de datingsite is te zien hoeveel nieuwe matchvoorstellen er zijn. Bekijkt de gebruiker een profiel via de matchmaker, dan wordt het aantal nieuwe matchvoorstellen automatisch aangepast. Hierdoor herkent de gebruiker direct wanneer de matchmaker nieuwe matchvoorstellen gevonden heeft, hoeveel matchvoorstellen er nog niet bekeken zijn en welke matchvoorstellen er wel bekeken zijn.

matchmaker

Waarom een nieuwe matchmaker

 • Met de nieuwe matchmaker hoeven gebruikers niet meer actief te zoeken naar profielen. Hierdoor wordt er tijd bespaard met het rondzoeken naar profielen via de zoekfunctie of de vorige profielen matchmaker.
 • Door de nieuwe matchmaker ontvangt de gebruiker alleen matchvoorstellen van profielen die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in u als gebruiker.

Matchmaker opzetten

Wanneer wij uw matchmaker opzetten, kunt u uw matchcriteria zelf toevoegen via de beheeromgeving. U heeft de mogelijkheid om per criteria op te geven hoe zwaar deze in uw dating matchmaker mogen wegen. Hierdoor kunt als het waren zelf uw matchmaker opzetten wanneer wij uw matchmaker maken. Een geanvanceerde matchmaker maken? Wij kunnen het.

Matchmaker laten maken?

Wilt u een matchmaker laten maken? Wij zijn graag uw matchmaker bouwer. Met ons is matchmaker beginnen eenvoudig, snel en effectief. Ook kunnen wij als matchmaker bouwer, onze matchmaker binnen uw bestaande datingsite integreren. Een eenvoudige matchmaker laten maken of een uitgebreide matchmaker laten maken? Wij kunnen iedere matchmaker opzetten, geheel aan de hand van uw wensen.

Ook interessant:
 • Binnenkort alles HTML5! Binnenkort alles HTML5! HTML5 is de laatst ontwikkelde taal waarmee een webpagina ingedeeld kan worden. Sommige browsers werken al goed samen met HTML5 zoals Firefox en Chrome. ..
 • Lancering datingwebsite een succes Lancering datingwebsite een succes De lancering van onze nieuwste relatieplanner Date4Cash was een enorm succes. De website werd aangehaald door verschillende radio en televisie stations, ..
 • Nieuwste datingsite Datezonderdat op Eenvandaag! Nieuwste datingsite Datezonderdat op E.. Altijd al gedroomd van veel media aandacht, direct na de lancering van uw nieuwe datingsite? De lancering van onze nieuwste datingsite was een enorm succ..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Internet
 5. Matchmaker datingsite profielen
Top