Wij zijn verhuisd!

Via dit bericht willen wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen Vcreations webdesign BV. Zo zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor en hebben wij een nieuw telefoonnummer.


Nieuw kantoor

Vanaf 30 september 2013 zijn wij werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor in IJsselstein. Wij zijn verhuisd naar een groter kantoor op een beter gelegen locatie. Wij hopen met dit nieuwe kantoor de groei van het bedrijf voort te zetten en u beter van dienst te kunnen zijn. Het nieuwe kantoor is gevestigd in IJsselstein, aan de Einsteinweg 49A.


Telefoonnummer
Vanaf vandaag zijn wij te bereiken op een extra telefoonnummer, namelijk 030 760 30 30. Het telefoonnummer 030 274 13 12 zal blijven bestaan en het nummer 030 75 123 76 zal binnen enkele dagen komen te vervallen.

Wij willen u hartelijk danken voor het wederzijdse vertrouwen. U bent belangrijk voor ons, dankzij u staan wij waar wij op dit moment staan.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Vcreations
  5. Wij zijn verhuisd!
Top