18
dec
2013

Fijne feestdagen

Wij willen u hartelijk danken voor de fijne samenwerking in 2013 en hopen u in 2014 minstens net zo goed van dienst te kunnen zijn.

kerstkaart

Namens iedereen achter Vcreations webdesign BV wensen wij u hele fijne feestdagen en een gelukkig 2014.

2013 was voor ons een fantastisch jaar. Wij hebben ons team uit mogen breiden en een nieuw kantoor mogen betrekken. Om onze relaties tegemoet te komen hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en onze openingstijden verlengd. Op onze website vindt u de nieuwe openingstijden en de uitbreiding van onze dienstverlening. Daarnaast hebben wij een storingsdienst in het leven geroepen die u ook buiten kantooruren van dienst kan zijn.

Wij danken u nogmaals voor het vertrouwen en wensen u het allerbeste voor 2014.

Volg ons op social media
Blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws binnen Vcreations webdesign BV en de nieuwste ontwikkelingen op internet gebied. Volg ons vandaag nog op Facebook en Twitter.


Met vriendelijke groet,Het team van
Vcreations webdesign BV

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top