Artikel in ondernamen

Leuk redactioneel artikel over Vcreations webdesign BV in het ondernemers magazine 'Ondernamen', uit onze regio. Het artikel gaat in op de ontwikkelingen binnen Vcreations. Lees onderstaand het volledige artikel.

Vcreations bouwt websites die meer omzet en klanten opleveren

“Slim bouwen van websites met als resultaat: meer omzet met minder kosten.”

Vcreations is het bedrijf van Jeffrey Vreeswijk (28). Een full service webdesign bureau dat resultaatgerichte websites ontwikkelt. Het bedrijf is kortgeleden verhuisd. Dat was nodig want Vcreations groeide afgelopen anderhalf jaar van een eenmanszaak naar een BV met negen medewerkers.

Een succesvol bedrijf heb je niet van de een op de andere dag. Daar gaan jaren keihard werken aan vooraf. “Het is vooral een kwestie van keuzes maken, kritisch blijven en blijven investeren,” vertelt Jeffrey Vreeswijk. Hij is sinds 2004 eigenaar van Vcreations, maar noemt zichzelf liever accountmanager dan directeur. Het typeert de bescheiden ondernemer die al vanaf 1993 experimenteerde met het bouwen van websites. Jeffrey: “Ik vond het toen al geweldig dat je iets kon maken wat je zo eenvoudig aan een groot publiek kon tonen.”

Het team van Vcreations

Kwestie van slim bouwen

De V van Vcreations staat voor veel: visueel, virtueel en natuurlijk Vreeswijk, de achternaam van Jeffrey. Vcreations is expert in het bouwen van resultaatgerichte websites die optimaal functioneren, zowel op de computer als op tablets en mobiele telefoons. Om tot die resultaatgerichte websites te komen werkt Vcreations in een aantal fasen. Het begint met de conceptfase waarin het doel van de klant bepaald wordt en er een planning wordt gemaakt. Daarna volgt de ontwerpfase waarin ruime  tijd is ingeruimd voor het verwerken van feedback. Dan begint de realisatiefase. Hierin wordt de website ontwikkelt en het eigen CMS-systeem gekoppeld. Tot slot is er de nazorg. Dit gaat van internetmarketing tot hosting en het analyseren van statistieken. Vcreations is voor eventuele storingen zelfs 24 uur per dag bereikbaar!

Blijvend investeren en ontwikkelen

Het portfolio van Vcreations breidt zich steeds verder uit. “Onze klanten zijn heel divers; van de brandweer tot aan de tuinman om de hoek. We krijgen steeds meer klanten uit de eigen regio, dat waardeer ik enorm. Een andere specialiteit van ons is het bouwen van webwinkels, gericht op de bestellingen. We hebben hier onze eigen CMS/CMR-systemen voor ontwikkeld. Die breiden we dagelijks uit en onze klanten mogen gratis van die uitbreidingen gebruik maken.”

Het team van Vcreations

Vol vertrouwen

Websites bouwen doet Jeffrey niet meer zo vaak. Nu hij negen medewerkers heeft is hij vooral de aansturende kracht. Jeffrey ziet de toekomst voor Vcreations vol vertrouwen tegemoet. “Vcreations bestaat uit zeer deskundige medewerkers, zowel op het technische vlak als qua vormgeving zijn we vooruitstrevend. Dat willen we vooral zo houden.” De explosieve groei van de afgelopen jaren maakt de komende tijd plaats voor een voorzichtige groei. “Investeren in kwaliteit, nieuwe systemen uitdenken en nog slimmere websites maken. Dat is waar we ook de komende jaren voor willen gaan.” 

Maak een afspraak voor een gratis websitescan!

Hoe goed kunnen klanten uw website vinden? Hoe gebruikersvriendelijk is uw website? Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak met Vcreations voor een gratis websitescan.

Aanvragen
Ook interessant:
 • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
 • Website startende ondernemer Website startende ondernemer Wij hebben als webshop bouwer een website gemaakt voor de startende ondernemer Fatih Dag, hij vertegenwoordigd Multi-Telecom. Soort website startende on..
 • Niet op vakantie? website zelf optimaliseren Niet op vakantie? website zelf optimal.. Juist als het rustig is kunt u de website zelf optimaliseren. In dit artikel geven wij enkele tips over zelf website optimaliseren. Tips waarmee u uiters..
 • Gevonden worden in Google Gevonden worden in Google Wilt u met uw website gevonden worden in Google? Wij zien in dat het belangrijk is dat een website gevonden wordt in Google. Wij bieden daarom een zoekma..
 • Goede foto op website zorgt voor meer conversie Goede foto op website zorgt voor meer .. Wij zien helaas op veel websites dat het gebruik van afbeeldingen en foto's niet optimaal gebeurd. Het gebruik van foto's op een website is belangrijk. D..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. In de pers
 5. Artikel in ondernamen
Top