Technische storing

@15:15 uur: Op dit moment hebben wij te maken met een storing op een van onze webservers, met hostnaam server01.vwebhosting.nl. De service httpd kan niet worden gestart, waardoor websites op deze server tijdelijk niet toegankelijk zijn. Een systeembeheerder is het probleem op dit moment aan het verhelpen.

@15:54 uur:De problemen zijn verholpen. We koppelen u later een update over het ontstaan van dit probleem terug.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze storing? Neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Wij houden u dan graag op de hoogte.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. Technische storing
Top