12
mei
2014

Technische storing

@15:15 uur: Op dit moment hebben wij te maken met een storing op een van onze webservers, met hostnaam server01.vwebhosting.nl. De service httpd kan niet worden gestart, waardoor websites op deze server tijdelijk niet toegankelijk zijn. Een systeembeheerder is het probleem op dit moment aan het verhelpen.

@15:54 uur:De problemen zijn verholpen. We koppelen u later een update over het ontstaan van dit probleem terug.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze storing? Neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Wij houden u dan graag op de hoogte.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Technische storing
Top