30
jun
2014

Storing spam aanval

Sinds gisteren avond hebben wij te maken met een spam aanval op een van onze servers. Het betreft de server met hostnaam server06.vwebhosting.nl. Wij hadden gisterenavond het probleem getackeld door de server grondig op te schonen.  Sinds vanochtend 11:30 uur hebben wij weer te maken met een spam aanval. Een systeembeheerder is nu het spamfilter opnieuw aan het configureren om zo spam op deze server beter tegen te gaan.

Uw website kan op dit moment tijdelijk niet bereikbaar zijn. Wij werken op dit moment hard aan een oplossing.

Naar verwachting zullen wij de aanval rond 14:00 uur volledig onder controle hebben.

Onze excuses voor het ongemak.

Update @ 13:10 uur: we hebben het spamfilter opnieuw ingesteld en alle spam berichten kunnen verwijderen. Alle websites werken weer naar behoren en de spam aanval is volledig onder controle.

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top