Storing spam aanval

Sinds gisteren avond hebben wij te maken met een spam aanval op een van onze servers. Het betreft de server met hostnaam server06.vwebhosting.nl. Wij hadden gisterenavond het probleem getackeld door de server grondig op te schonen.  Sinds vanochtend 11:30 uur hebben wij weer te maken met een spam aanval. Een systeembeheerder is nu het spamfilter opnieuw aan het configureren om zo spam op deze server beter tegen te gaan.

Uw website kan op dit moment tijdelijk niet bereikbaar zijn. Wij werken op dit moment hard aan een oplossing.

Naar verwachting zullen wij de aanval rond 14:00 uur volledig onder controle hebben.

Onze excuses voor het ongemak.

Update @ 13:10 uur: we hebben het spamfilter opnieuw ingesteld en alle spam berichten kunnen verwijderen. Alle websites werken weer naar behoren en de spam aanval is volledig onder controle.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. Storing spam aanval
Top