30
jun
2014

Storing spam aanval

Sinds gisteren avond hebben wij te maken met een spam aanval op een van onze servers. Het betreft de server met hostnaam server06.vwebhosting.nl. Wij hadden gisterenavond het probleem getackeld door de server grondig op te schonen.  Sinds vanochtend 11:30 uur hebben wij weer te maken met een spam aanval. Een systeembeheerder is nu het spamfilter opnieuw aan het configureren om zo spam op deze server beter tegen te gaan.

Uw website kan op dit moment tijdelijk niet bereikbaar zijn. Wij werken op dit moment hard aan een oplossing.

Naar verwachting zullen wij de aanval rond 14:00 uur volledig onder controle hebben.

Onze excuses voor het ongemak.

Update @ 13:10 uur: we hebben het spamfilter opnieuw ingesteld en alle spam berichten kunnen verwijderen. Alle websites werken weer naar behoren en de spam aanval is volledig onder controle.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Storing spam aanval
Top