Overname Engender

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij webontwikkeling bureau Engender vanaf 1 september 2014 overnemen. Met deze overname versterken wij onze kennis in backend webdevelopment. Voor klanten van Vcreations webdesign BV veranderd er na deze overname helemaal niets.

Voor klanten van Engender veranderden enkele punten. Hieronder staan de belangrijkste punten op een rijtje

Wie wordt uw contactpersoon?

Hier verandert voor klanten van Engender helemaal niets. Daniel van de Bilt treedt weliswaar in dienst bij Vcreations Webdesign BV maar blijf uw vaste aanspreekpunt. U kunt hem nog steeds direct bereiken met vragen over uw project(en).

Uw CMS en e-mailbox(en) blijven ongewijzigd

Ook hier verandert niets. U kunt gewoon doorwerken zoals u dat gewend bent en alle lopende afspraken worden in principe gewoon gecontinueerd zoals u ze gewend bent. Gebruikmakend van onze nieuwe slagkracht mag u wel veranderingen tegemoet zien die de continuïteit van uw website alleen maar ten goede komen.

Nog betere bereikbaarheid!

Vcreations werkt met een ervaren team aan specialisten. Op dit moment bestaande uit 10 personen. Dit verlaagd het risico dat ziekte of tijdelijke afwezigheid invloed heeft op de doorlooptijd van werkzaamheden die we voor u uitvoeren.

Telefonische bereikbaarheid

Vcreations webdesign BV is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur op telefoonnummer 030 760 30 30. U kunt ons ook een e-mail sturen naarsupport@vcreations.nl.

Procesoptimalisatie door schaalvergroting

Kortere doorlooptijden van projecten en een effectievere manier van werken is het voordeel dat u zeker gaat ervaren na 1 september. Simpel gesteld gaan er meer hersenen en handen voor u aan de slag. Lopende projecten worden tegen de gemaakte afspraken en tarieven afgerond. Voor nieuwe opdrachten zullen uiteraard de tarieven van Vcreations worden gehanteerd. Het zal door de snellere manier van werken voor u uiteindelijk nagenoeg dezelfde kosten per project met zich meebrengen. Bel ons gerust als u hier vragen over heeft.

Ook interessant:
 • Webpagina's vaker delen met social media Webpagina's vaker delen met social media Er is weer iets nieuws in website wereld. Addthis heeft het delen van webpagina’s via social media een nieuwe dimensie gegeven. Dit hebben zij geda..
 • Wij zijn verhuisd! Wij zijn verhuisd! Via dit bericht willen wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen Vcreations webdesign BV. Zo zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor en he..
 • Gevonden worden in Google Gevonden worden in Google Wilt u met uw website gevonden worden in Google? Wij zien in dat het belangrijk is dat een website gevonden wordt in Google. Wij bieden daarom een zoekma..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Vcreations
 5. Overname Engender
Top