22
okt
2014

Landelijke internet storing (NL-IX internetknooppunt)

Door een zware storing bij internet knooppunt NL-IX waren veel internet verbindingen verstoord vanaf 22:00 tot 0:22 uur. NL-IX is een Nederlands internet knooppunt waar veel internet verkeer doorheen gaat. Dit verkeer was gedurende deze periode helaas niet mogelijk.

Datacenters niet te bereiken

Door deze internet storing waren een deel van onze servers, die zich bevinden in het datacenter Equinix AM1 Amsterdam, EU Networks Amsterdam en Equinix AM3 Amsterdam, gedurende deze periode mogelijk niet te bereiken. 

Webservers en eindgebruikers

Deze internet storing heeft ervoor gezorgd dat mogelijk uw website niet toegangkelijk is geweest, gedurende deze periode. Het probleem kan gelegen hebben in de verbinding van en naar het datacenter, maar mogelijk ook door de internet verbinding van de eindgebruiker.  

Ook interessant:
  • Website kleuren kiezen Website kleuren kiezen Het zoeken van de beste website kleuren kan een lastig proces zijn. Echter is het zoeken van de juiste website kleur eenvoudiger dan u denkt, mits u maar..
  • Gevonden worden in Google Gevonden worden in Google Wilt u met uw website gevonden worden in Google? Wij zien in dat het belangrijk is dat een website gevonden wordt in Google. Wij bieden daarom een zoekma..
  • Goede foto op website zorgt voor meer conversie Goede foto op website zorgt voor meer .. Wij zien helaas op veel websites dat het gebruik van afbeeldingen en foto's niet optimaal gebeurd. Het gebruik van foto's op een website is belangrijk. D..
  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top