22
okt
2014

Landelijke internet storing (NL-IX internetknooppunt)

Door een zware storing bij internet knooppunt NL-IX waren veel internet verbindingen verstoord vanaf 22:00 tot 0:22 uur. NL-IX is een Nederlands internet knooppunt waar veel internet verkeer doorheen gaat. Dit verkeer was gedurende deze periode helaas niet mogelijk.

Datacenters niet te bereiken

Door deze internet storing waren een deel van onze servers, die zich bevinden in het datacenter Equinix AM1 Amsterdam, EU Networks Amsterdam en Equinix AM3 Amsterdam, gedurende deze periode mogelijk niet te bereiken. 

Webservers en eindgebruikers

Deze internet storing heeft ervoor gezorgd dat mogelijk uw website niet toegangkelijk is geweest, gedurende deze periode. Het probleem kan gelegen hebben in de verbinding van en naar het datacenter, maar mogelijk ook door de internet verbinding van de eindgebruiker.  

Ook interessant:
 • Website kleuren kiezen Website kleuren kiezen Het zoeken van de beste website kleuren kan een lastig proces zijn. Echter is het zoeken van de juiste website kleur eenvoudiger dan u denkt, mits u maar..
 • Gevonden worden in Google Gevonden worden in Google Wilt u met uw website gevonden worden in Google? Wij zien in dat het belangrijk is dat een website gevonden wordt in Google. Wij bieden daarom een zoekma..
 • Goede foto op website zorgt voor meer conversie Goede foto op website zorgt voor meer .. Wij zien helaas op veel websites dat het gebruik van afbeeldingen en foto's niet optimaal gebeurd. Het gebruik van foto's op een website is belangrijk. D..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Webhosting
 5. Landelijke internet storing (NL..
Top