Landelijke internet storing (NL-IX internetknooppunt)

Door een zware storing bij internet knooppunt NL-IX waren veel internet verbindingen verstoord vanaf 22:00 tot 0:22 uur. NL-IX is een Nederlands internet knooppunt waar veel internet verkeer doorheen gaat. Dit verkeer was gedurende deze periode helaas niet mogelijk.

Datacenters niet te bereiken

Door deze internet storing waren een deel van onze servers, die zich bevinden in het datacenter Equinix AM1 Amsterdam, EU Networks Amsterdam en Equinix AM3 Amsterdam, gedurende deze periode mogelijk niet te bereiken. 

Webservers en eindgebruikers

Deze internet storing heeft ervoor gezorgd dat mogelijk uw website niet toegangkelijk is geweest, gedurende deze periode. Het probleem kan gelegen hebben in de verbinding van en naar het datacenter, maar mogelijk ook door de internet verbinding van de eindgebruiker.  

Ook interessant:
 • Website kleuren kiezen Website kleuren kiezen Het zoeken van de beste website kleuren kan een lastig proces zijn. Echter is het zoeken van de juiste website kleur eenvoudiger dan u denkt, mits u maar..
 • Gevonden worden in Google Gevonden worden in Google Wilt u met uw website gevonden worden in Google? Wij zien in dat het belangrijk is dat een website gevonden wordt in Google. Wij bieden daarom een zoekma..
 • Goede foto op website zorgt voor meer conversie Goede foto op website zorgt voor meer .. Wij zien helaas op veel websites dat het gebruik van afbeeldingen en foto's niet optimaal gebeurd. Het gebruik van foto's op een website is belangrijk. D..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Webhosting
 5. Landelijke internet storing (NL..
Top