Netwerkstoring opgelost

In de loop van de ochtend werd Equinix getroffen door een datacenter storing. De storing is veroorzaakt door graafwerkzaamheden, waarbij een glasvezel kabel richting het datacenter was geraakt. De verbinding is sinds 11:30 hersteld en systemen zijn weer herstellende.

Update 13:20 uur

Sommige providers/websites hebben nog steeds last van de getroffen locatie (= alle pijlen richten op Equinix in Amsterdam). De graafschade is toch groter dan ingeschat, want er zijn meerdere datacenters van Equinix getroffen.

Dergelijke incidenten komen helaas vaker voor. Bij graafwerkzaamheden heeft men vrijwel altijd wel informatie waar kabels in de grond liggen op de plek van de werkzaamheden. Echter wordt er vaak alsnog niet goed of onnauwkeurig omgesprongen met de informatie. In andere gevallen klopt de gegeven informatie over de legging in de grond niet helemaal. Aangezien de kabel al geraakt is voordat deze zichtbaar is voor het oog, is een storing zo ontstaan.

Bron: http://storingsoverzicht.nl/2015/overige/equinix-datacenter-storing/

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. Netwerkstoring opgelost
Top