23
mrt
2015

Netwerkstoring opgelost

In de loop van de ochtend werd Equinix getroffen door een datacenter storing. De storing is veroorzaakt door graafwerkzaamheden, waarbij een glasvezel kabel richting het datacenter was geraakt. De verbinding is sinds 11:30 hersteld en systemen zijn weer herstellende.

Update 13:20 uur

Sommige providers/websites hebben nog steeds last van de getroffen locatie (= alle pijlen richten op Equinix in Amsterdam). De graafschade is toch groter dan ingeschat, want er zijn meerdere datacenters van Equinix getroffen.

Dergelijke incidenten komen helaas vaker voor. Bij graafwerkzaamheden heeft men vrijwel altijd wel informatie waar kabels in de grond liggen op de plek van de werkzaamheden. Echter wordt er vaak alsnog niet goed of onnauwkeurig omgesprongen met de informatie. In andere gevallen klopt de gegeven informatie over de legging in de grond niet helemaal. Aangezien de kabel al geraakt is voordat deze zichtbaar is voor het oog, is een storing zo ontstaan.

Bron: http://storingsoverzicht.nl/2015/overige/equinix-datacenter-storing/

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Netwerkstoring opgelost
Top