23
mrt
2015

Netwerkstoring opgelost

In de loop van de ochtend werd Equinix getroffen door een datacenter storing. De storing is veroorzaakt door graafwerkzaamheden, waarbij een glasvezel kabel richting het datacenter was geraakt. De verbinding is sinds 11:30 hersteld en systemen zijn weer herstellende.

Update 13:20 uur

Sommige providers/websites hebben nog steeds last van de getroffen locatie (= alle pijlen richten op Equinix in Amsterdam). De graafschade is toch groter dan ingeschat, want er zijn meerdere datacenters van Equinix getroffen.

Dergelijke incidenten komen helaas vaker voor. Bij graafwerkzaamheden heeft men vrijwel altijd wel informatie waar kabels in de grond liggen op de plek van de werkzaamheden. Echter wordt er vaak alsnog niet goed of onnauwkeurig omgesprongen met de informatie. In andere gevallen klopt de gegeven informatie over de legging in de grond niet helemaal. Aangezien de kabel al geraakt is voordat deze zichtbaar is voor het oog, is een storing zo ontstaan.

Bron: http://storingsoverzicht.nl/2015/overige/equinix-datacenter-storing/

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top