9
mrt
2016

Website beveiligen met SSL verbinding

Online privacy lijkt tegenwoordig niet te bestaan. Vooral met de komst van sociale media lijkt iedereen van alles met elkaar te willen delen. Wij laten online, bewust of onbewust, onze persoonlijke gegevens al vrij snel achter. Bijvoorbeeld tijdens het online  shoppen of het updaten van Facebook. Maar kunnen die gegevens eigenlijk onderschept worden?

Gegevens beschermen met SSL verbinding

Controleer SSL verbinding op website

Gegevens kunnen onderschept worden, maar bij ons is dat veel lastiger. Misschien is het u opgevallen dat er op dit moment helemaal links, in de adresbalk van uw browser, een icoontje getoond wordt. Dit icoontje, een (groen) hangslot om specifiek te zijn, is er natuurlijk niet voor de sier. Het staat voor de aanwezigheid van een SSL verbinding: een versleutelde dataverbinding. Dat kunt u ook zien aan HTTPS in de adresbalk in plaats van HTTP.
 

SSL verbinding voorbeeld

Wat doet een SSL verbinding?

Kortgezegd: Secure Socket Layer biedt zekerheid

SSL staat voor Secure Socket Layer, waarschijnlijk zegt dat u niet zoveel. Simpel gezegd geeft het SSL hangslot aan, dat de verbindingen tussen de server en browser beveiligd zijn. Dus de data - in dit geval de vertrouwelijke gegevens- die uitgewisseld wordt tussen uw website en de bezoeker kan niet zomaar gestolen worden door andere partijen. Het is natuurlijk cruciaal dat dit niet gebeurt wanneer bezoekers een transactie doen.

Zekerheid voor uw klanten met SSL verbinding

100% bescherming op verzonden persoonsgegevens 

Een SSL verbinding biedt de zekerheid voor uw klanten dat hun vertrouwelijke gegevens ook vertrouwelijk blijven. Daarom is een SSL verbinding, een garantie tegen het onderscheppen van gegevens op uw website. Via CloudFlare kunt u zelfs een gratis SSL verbinding voor uw website installeren. Dit is daarnaast nog eenvoudig ook. Waarom zou u dat niet doen? 

Dit zijn de mogelijkheden van SSL verbindingen bij CloudFlare:

SSL verbinding

Gratis SSL verbinding voor uw website

Een keer installeren en daarna 100% gratis genieten

Maak het hackers niet te makkelijk en bescherm uw website. Een website laten maken is al een investering. Daarom installeert Vcreations de SSL verbinding graag voor u. Tevens is het mogelijk een stapje verder te gaan met een beveiligde SSL verbinding. Zoals een extra controle van de registrant (domeinnaamhouder) en bedrijfsinformatie. Ook het groene hangslot kan uitgebreid worden met een groene balk. Dit heeft als voordeel dat het voor de bezoekers nog duidelijker is dat het om een privé verbinding gaat. Tot slot is er nog een relevante bijkomstigheid: uw website komt hoger in Google met SSL verbinding. Hieronder een helder overzicht met alle SSL verbindingen die wij aanbieden:

Optie 1: Basis verificatie met alleen hangslot
SSL verbinding voor niet-publieke websites

 • Vergrendelde verbinding
 • Groen hangslot
 • Uw website hoger in Google
 • Gratis

Optie 2: Basis + controle bedrijfsinformatie
SSL verbinding voor publieke websites zonder commerciële functie

 • Vergrendelde verbinding
 • Groen hangslot
 • Uw website hoger in Google
 • Extra controle van bedrijfsinformatie

Optie 3: Complete verificatie met hangslot en groene balk
SSL verbinding voor webshops, banken en commerciële websites

 • Vergrendelde verbinding
 • Groen hangslot
 • Uw website hoger in Google
 • Groene balk ter verduidelijking van de beveiliging
 • Extra controle van de aanvrager, bedrijfsinformatie en registrant

Zijn er onduidelijkheden over een SSL verbinding of wilt u een website met SSL verbinding? Bel 030 760 30 30 of mail naar support@vcreations.nl.

Ook interessant:
 • Responsive design goed voor SEO Responsive design goed voor SEO Tegenwoordig is het gebruik van smartphones en tablets aan de orde van de dag. Websites worden steeds vaker bekeken op mobiele apparaten en daarom is het..
 • Conversie optimalisatie Conversie optimalisatie Elke website heeft een doel. Wat dat doel ook is, u wilt met uw website bepaalde acties uitlokken om dit doel te kunnen bereiken. Bestellingen plaatsen, ..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Optimalisatie
 5. Website beveiligen met SSL verb..
Top