E-mail berichten voor linkbuilding

Iedereen maakt gebruik van het medium e-mail. E-mail is een van de meest gebruikte communicatiemiddelen ter wereld. Zo wordt er ook gebruik gemaakt van e-mail bij linkbuilding. Voor alle marketeers zal dat bekend in de oren klinken.

Er zijn vele e-mails die helpen bij het werven van backlinks bij linkbuilding. In deze blog ga ik jullie laten zien hoe je als schrijver meer views kunt krijgen op een geplaatste blog. Er zijn 7 manieren om je views te beïnvloeden met behulp van linkbuilding.

E-mail voor linkbuilding: advies vragen

Je bent druk met e-mailen voor linkbuilding om meer bekendheid op te bouwen. Je vraagt advies aan iemand anders. 

Beste,

Ik volg uw blog al een aantal jaar en vindt uw  manier van schrijven heel erg goed. Uw laatste bericht over (onderwerp). Zelf ben ik ook een fanatieke schrijver en zou het leuk vinden als u een keer een tekst van mij leest: [link]

Als u het een mooi stuk vindt is het geen probleem als u het deelt met het publiek.
Bedankt en met vriendelijke groet,

Naam.

E-mail voor linkbuilding: het gebruik van de gastblog

Je vraagt een blogger of je jouw artikel mag plaatsen op zijn blog als gast om jouw lezerskring uit te breiden met linkbuilding.

Beste,

Ik volg uw blog nu al lange tijd en ik lees uw berichten graag. Zelf heb ik genoten van uw laatste artikel (naam vermelden). 

Ik heb een artikel en daarbij wil graag een beroep op uw publiek, het gaat over (onderwerp).

Hieronder vindt u een aantal links die ik in het verleden heb geschreven.

Ik hoor graag van uw en of ik gebruik mag maken van uw publiek,
met vriendelijke groet.

Naam.

E-mail voor linkbuilding: het delen van jouw geplubiceerde verhalen

Je vraagt een blogger om een van jouw artikelen te delen om mensen kennis te laten met jouw artikelen, op die manier wil je meer bekendheid opbouwen met linkbuilding. 

Beste,

Ik volg uw blog nu al 3 jaar en lees het nog steeds met erg veel plezier. Uw manier van schrijven vind ik heel erg interessant. Hier is mijn artikel over e-mails, (onderwerp).

[Link]

Als u er gecharmeerd van bent mag het best gepubliceerd worden op uw pagina.
Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Naam.  

E-mail voor linkbuilding: connectie met andermans website

Je vraagt een blogger of jouw stukken op zijn pagina mogen, het zou misschien een goede toevoeging zijn aan andermans artikelen. 

Beste,

Ik ben op zoek naar een paar bronnen op het gebied van …. En na lang zoeken stuitte ik uw zeer informatieve gids [titel]

Ik merkte dat een van de middelen [Namelijk ..] die u online vermeld niet langer bestaat. Ik heb onlangs een uitgebreid onderzoek gedaan naar een aantal gidsen. Daarvan heb ik zelf een gids gemaakt (vernoem het onderwerp).
[Link]

Het zou een goede aanvulling kunnen zijn op uw artikelen.

Ik hoor graag van u,
met vriendelijke groet.

Naam.

 

E-mail voor linkbuilding: onderdeel worden

Je stuurt een mail met het idee dat je ergens onderdeel van wil worden, je wil dus (tijdelijk) gaan werken voor een bedrijf. 

Beste,

Ik deed onderzoek naar het inhuren van freelancers en stuitte ik op uw pagina, zelf ben ik freelancer.
Ook zag je een van je favoriete gidsen langs komen (onderwerp noemen) [Link].

Veel experimenteren leidde ertoe dat………..

Dit kost heel veel tijd om te experimenteren, misschien is het handig om een team van freelancers in te huren, dit kan uw eventueel goed helpen. [Link freelancer]

Ik hoor graag van u,

met vriendelijke groet.

Naam.

E-mail voor linkbuilding: backlink

Je stuurt een mail met het idee dat je meer bekendheid gaat opbouwen met linkbuilding. Je gaat dus met anderen werken en wil op die manier meer bekendheid opbouwen. 

Beste,

Ik volg uw site al een lange tijd, eindelijk worden dingen onderbouwt zonder te zeggen dat het maar ergens werd gehoord. Zelf heb ik een tijdje geleden een te gekke post geplaatst over ….. [Link]

Vind u deze post niet iets om met uw publiek te delen?
Ik hoop dat iets aan uw pagina kan toevoegen.

Naam.

E-mail voor linkbuilding: onderdeel worden van het concept

Je stuurt een e-mail met het oog op de toekomst, je wil in doe toekomst onderdeel worden van een team. 

Beste,

Ik ben erg fan van uw te gekke onderzoeken. Ik kan mezelf voorstellen hoeveel uur er in het onderzoek wordt gestopt en alle interview die worden afgenomen.

Ik vroeg me af of team een plan heeft om relaties op te bouwen en te beïnvloeden. Ik heb zelf een aantal connecties voor de beïnvloeding van van status en reputatie.

Laat maar weten of uw daar interesse in heeft.

Naam. 

Ook interessant:
 • Responsive design goed voor SEO Responsive design goed voor SEO Tegenwoordig is het gebruik van smartphones en tablets aan de orde van de dag. Websites worden steeds vaker bekeken op mobiele apparaten en daarom is het..
 • Website beveiligen met SSL verbinding Website beveiligen met SSL verbinding Online privacy lijkt tegenwoordig niet te bestaan. Vooral met de komst van sociale media lijkt iedereen van alles met elkaar te willen delen. Wij laten o..
 • Goedgevonden website Goedgevonden website Hoe kan ik mijn website optimaliseren? Er kunnen altijd aanpassingen gedaan worden voor een goedgevonden website. Hoe dan? Door websi..
 • Nieuwe Google update Nieuwe Google update De wereld van SEO is met een ander gevoel wakker geworden, zo stond je eerst nog op plek 16 van Google en nu sta je zomaar op plek 76. Dit komt door upda..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Optimalisatie
 5. E-mail berichten voor linkbuild..
Top