Nieuwe Google update

De wereld van SEO is met een ander gevoel wakker geworden, zo stond je eerst nog op plek 16 van Google en nu sta je zomaar op plek 76. Dit komt door updates die Google heeft doorgevoerd. De SEO-samenleving spreekt voornamelijk over 2 updates die Google heeft doorgevoerd. Zo is er en update op het gebied van de algemene zoekresultaten en de lokale zoekresultaten. 

Google update niet officieel bevestigd

Geen bevestiging maar wel flinke veranderingen 

De update is niet officieel naar buiten gebracht door de internetgigant, maar het lijkt erop dat Google het algemene algoritme hebben getweaked. Zo kan uw website hoger of lager staan. Het lijkt erop dat er 2 updates waren in de afgelopen 24 uur.

Google heeft de update niet bevestigd maar het ziet ernaar uit dat de weldegelijk plaats heeft gevonden. Er is een bericht uitgegaan naar Google, hierop heeft Google nog geen reactie op gegeven.  

Google update met veel veranderingen in posities

Niet per sector, echt voor iedereen

De samenleving praat veel over de update die mogelijk heeft plaatsgevonden. Er zijn veel SEO's die de ranking hebben zien veranderen, wellicht door de updates die Google heeft doorgevoerd. Ook is er niet specifieke sector waar de update heeft plaatsgevonden.

Google update met betere Spam factor

Yes, nog minder spam!

Vele SEO-experts zeggen dat Google veel resultaten heeft verwijderd op het gebied van resultaten met een hoge spam factor. Door het verwijderen zijn de resultaten veranderd, zo sta je bijvoorbeeld lager in de zoekresultaten bij Google.

Ook interessant:
 • Responsive design goed voor SEO Responsive design goed voor SEO Tegenwoordig is het gebruik van smartphones en tablets aan de orde van de dag. Websites worden steeds vaker bekeken op mobiele apparaten en daarom is het..
 • Website beveiligen met SSL verbinding Website beveiligen met SSL verbinding Online privacy lijkt tegenwoordig niet te bestaan. Vooral met de komst van sociale media lijkt iedereen van alles met elkaar te willen delen. Wij laten o..
 • Goedgevonden website Goedgevonden website Hoe kan ik mijn website optimaliseren? Er kunnen altijd aanpassingen gedaan worden voor een goedgevonden website. Hoe dan? Door websi..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. SEO
 5. Nieuwe Google update
Top