test
12 sep 2016

Nieuwe Google update

Nieuwe Google update

De wereld van SEO is met een ander gevoel wakker geworden, zo stond je eerst nog op plek 16 van Google en nu sta je zomaar op plek 76. Dit komt door updates die Google heeft doorgevoerd. De SEO-samenleving spreekt voornamelijk over 2 updates die Google heeft doorgevoerd. Zo is er en update op het gebied van de algemene zoekresultaten en de lokale zoekresultaten. 

Google update niet officieel bevestigd

Geen bevestiging maar wel flinke veranderingen 

De update is niet officieel naar buiten gebracht door de internetgigant, maar het lijkt erop dat Google het algemene algoritme hebben getweaked. Zo kan uw website hoger of lager staan. Het lijkt erop dat er 2 updates waren in de afgelopen 24 uur.

Google heeft de update niet bevestigd maar het ziet ernaar uit dat de weldegelijk plaats heeft gevonden. Er is een bericht uitgegaan naar Google, hierop heeft Google nog geen reactie op gegeven.  

Google update met veel veranderingen in posities

Niet per sector, echt voor iedereen

De samenleving praat veel over de update die mogelijk heeft plaatsgevonden. Er zijn veel SEO’s die de ranking hebben zien veranderen, wellicht door de updates die Google heeft doorgevoerd. Ook is er niet specifieke sector waar de update heeft plaatsgevonden.

Google update met betere Spam factor

Yes, nog minder spam!

Vele SEO-experts zeggen dat Google veel resultaten heeft verwijderd op het gebied van resultaten met een hoge spam factor. Door het verwijderen zijn de resultaten veranderd, zo sta je bijvoorbeeld lager in de zoekresultaten bij Google.

Ook interessant:
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top