Nieuwe website nodig of huidige website optimaliseren?

Als internetbureau zijn wij met de tijd meegegaan. Maar, wij gebruiken bijna ons hele leven dezelfde website. Toch is deze website met de jaren behoorlijk geëvalueerd.

Verschillende A/B testes hebben de revue gepasseerd en zelfs op dit moment worden er opnames van bezoekers gemaakt met Hotjar. Zo creëren wij continu meer conversie. 

U hooft het zo vaak.. Mijn buurman heeft een mooiere website. Nou en? Een website hoeft niet mooi te zijn. Een website moet bezoekers bereiken, boeien en vooral binden.  En wij doen dat al 7 jaar met dezelfde website.. Nou, wel met enkele aanpassingen dan.

U wilt een nieuwe website laten maken? Overweeg eerst een optimalisatie van de huidige website. Dit is vaak goedkoper en het levert mogelijk ook meer resultaat! 

Evaluatie van onze website

Van 2010 tot nu

Kijk, dit is onze website in 2010

Onze website uit 2010

En dit in 2011

Onze website uit 2011

Dit is een screenshot uit 2012

Onze website uit 2012

Kijk hier eentje uit 2013

Onze website uit 2013

O, ja en deze komt uit 2014

Onze website uit 2014

En deze uit 2015

Onze website uit 2015

Dit is er eentje uit 2016

Onze website uit 2016

En als laatste eentje van nu!

Onze website uit 2017

Hoe cool is dat. Al 7 jaar met dezelfde website. En nog steeds is deze website winstgevend.

Heeft u echt een nieuwe website nodig?

De kans is groot dat dit niet hoeft

Laat eens een website analyse doen. Wij nemen uw website onder de loep en zo nodig dan optimaliseren wij hem.

Ook interessant:
 • Webdesign trends 2016 Webdesign trends 2016 Responsive webdesign was in 2015 al booming. De webdesign trends 2016 blijven gefocust op optimale functionaliteit; ook bij kleine smartphone en tablet s..
 • Gratis foto’s voor website Gratis foto’s voor website Kan dat? Ja, natuurlijk kan dat! Gratis foto’s voor uw website kunnen gedownload worden op stock photo websites die dergelijke foto’s gratis ..
 • Social media voor bedrijven Social media voor bedrijven Hoe zetten bedrijven social media in? Tot nu toe zijn er een tal van strategieën ontwikkelt om de gebruikers van social media voor bedrijven te cate..
 • Nieuwe website nodig of huidige website optimaliseren? Nieuwe website nodig of huidige websit.. Als internetbureau zijn wij met de tijd meegegaan. Maar, wij gebruiken bijna ons hele leven dezelfde website. Toch is deze website met de jaren beho..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Webdesign
 5. Nieuwe website nodig of huidige..
Top