Google update Fred

8 maart 2017: Google wilt graag de beste zoekmachine zijn en voert daarom regelmatig nieuwe updates uit. Ze willen namelijk de kwaliteit van de zoekresultaten zo goed mogelijk houden. Om deze kwaliteit zo goed mogelijk te houden zijn er door Google maatregelen genomen. Vele websites zijn hierdoor gedupeerd. Zelfs websites die bovenaan de zoeklijsten stonden heeft Google van de eerste pagina kunnen verwijderen.

Maatregelen Google update Fred

Google pakt websites harder aan

Google treed harder op tegen websites die zich vooral focussen op het verdienen van geld door middel van advertenties. Google wilt namelijk dat de bezoeker ergens voordeel uit kan halen en kijkt daardoor ook naar het gedrag van bezoekers op websites. Mocht iemand niet lang op een website verblijven geeft dat vaak een slecht beeld van de website.

Is Fred gevaarlijk voor mijn website?

Optimaliseer uw website voor Google update Fred

Fred slaat alleen toe bij websites die:

 • Veel advertentieruimte aanbieden.
 • Websites die geen relevante content aanbieden.
 • Linkjes die niks met uw website te maken hebben, maar wel naar uw website verwijzen.

Straf van Google update Fred voorkomen

Hoe doet u dat?

Probeer vooral te checken welke informatie relevant is voor de doelgroep van uw website en probeer er voor te zorgen dat er niet teveel advertenties op uw website komen te staan. Blij uit de buurt van black-hat SEO en voorkom niet relevante links met linkbuilding.

Ook interessant:
 • Google update Fred Google update Fred 8 maart 2017: Google wilt graag de beste zoekmachine zijn en voert daarom regelmatig nieuwe updates uit. Ze willen namelijk de kwaliteit van de zoekresul..
 • Google update straft websites met pop-ups Google update straft websites met pop-.. 10 januari 2017 is Google begonnen met het bestraffen van websites die opdringerige pop-ups gebruiken. Opdringerige pop-ups zijn blokkeringen die ervoor ..
 • Google's mobiel vriendelijke update Google's mobiel vriendelijke update Google is sinds april 2015 begonnen met het ranken van websites op mobiele gebruiksvriendelijkheid. Deze update heeft Google op 12 mei 2016 nog meer uitg..
 • Google Pigeon update Google Pigeon update Google heeft op 24 juli 2014 de Pigeon update uitgevoerd. Google had als doel om lokale vindbaarheid te verbeteren. Google update 'Pigeon' is er ..
 • Google Pirate update Google Pirate update 10 Augustus 2012 Google heeft in augustus de Pirate update gelanceerd. Deze update is gelanceerd om websites die auteurswetten overtreden te bestrijde..
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. SEO
 5. Google update Fred
Top