10
okt
2017

Storing: Websites tijdelijk slecht bereikbaar

Op dit moment kampen wij met een storing bij onze netwerkleverancier. Daardoor is een deel van ons serverpark niet goed bereikbaar. De mogelijkheid bestaat dat enkele van onze websites hierdoor niet of niet correct worden weergegeven.

 

Website storing verloop:

8:55: De storingen zijn verholpen.

8:44: De eerste websites zijn weer online.

8:34: Onze systeembeheerders werken hard aan een oplossing.

Ook interessant:
 • Social media voor bedrijven Social media voor bedrijven Hoe zetten bedrijven social media in? Tot nu toe zijn er een tal van strategieën ontwikkelt om de gebruikers van social media voor bedrijven te cate..
 • Snelheid van website testen Snelheid van website testen U heeft vast en zeker een fantastische website. Mooie foto’s, fantastische video’s en wervende teksten staan op effectieve landingspagina&rsq..
 • Positie in Google controleren? Positie in Google controleren? Wat is een positie in Google eigenlijk? Een positie in Google staat voor hoe hoog uw website in de zoekresultaten scoort. Hoe hoog de website te zien zal..
 • Google's mobiel vriendelijke update Google's mobiel vriendelijke update Google is sinds april 2015 begonnen met het ranken van websites op mobiele gebruiksvriendelijkheid. Deze update heeft Google op 12 mei 2016 nog meer uitg..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Storing: Websites tijdelijk sle..
  Top