10
aug
2012

Google Pirate update

10 Augustus 2012

Google heeft in augustus de Pirate update gelanceerd. Deze update is gelanceerd om websites die auteurswetten overtreden te bestrijden. Dit doet Google om illegale downloads tegen te gaan.

Hoe werkt de Pirate update

Google starft online piraten

De Pirate update werkt als een filter. Websites die ooit klachten hebben gekregen om privacy redenen of illegale downloads worden door Google omlaag gehaald. Daarmee voorkomt Google dat deze websites een goede positie in de zoeklijsten kunnen krijgen.

Welke websites worden hierdoor getroffen?

Piraterij wordt niet gewaardeerd

Websites die hierdoor getroffen worden zijn websites die illegale inhoud voor bezoekers gratis publiceren. Denk hierbij aan: boeken, films en muziek. Het illegaal kopiëren en verspreiden van content is hierbij ook niet toegestaan.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. SEO
  5. Google Pirate update
Top