Google Pirate update

10 Augustus 2012

Google heeft in augustus de Pirate update gelanceerd. Deze update is gelanceerd om websites die auteurswetten overtreden te bestrijden. Dit doet Google om illegale downloads tegen te gaan.

Hoe werkt de Pirate update

Google starft online piraten

De Pirate update werkt als een filter. Websites die ooit klachten hebben gekregen om privacy redenen of illegale downloads worden door Google omlaag gehaald. Daarmee voorkomt Google dat deze websites een goede positie in de zoeklijsten kunnen krijgen.

Welke websites worden hierdoor getroffen?

Piraterij wordt niet gewaardeerd

Websites die hierdoor getroffen worden zijn websites die illegale inhoud voor bezoekers gratis publiceren. Denk hierbij aan: boeken, films en muziek. Het illegaal kopiëren en verspreiden van content is hierbij ook niet toegestaan.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. SEO
  5. Google Pirate update
Top