27
sep
2013

Google update Hummingbird

Wat houdt de Google update Hummingbird in?

27 september 2013 werd Google's update Hummingbird gelanceerd. De update Hummingbird werd gelanceerd om de gebruiker beter te gaan begrijpen om de zoekresultaten te kunnen verbeteren.

Hoe werkt de Hummingbird update?

Hummingbird update

De Hummingbird update is een update die het voor de gebruiker makkelijker maakt om begrepen te worden. Met deze update worden de zoekresultaten nog beter afgestemd op de vragen van de gebruiker. Google wilt het namelijk 'menselijker' maken.

Google probeert de context van de zoekresultaten beter te begrijpen. Verschillende zoekwoorden zullen minder individueel beoordeeld worden maar meer als samenhangend geheel gezien. Hierdoor zullen gebruikers meer begrepen worden en relevantere zoekresultaten te zien krijgen.

Wat betekent dit voor het SEO gebruik?

Waar u op kunt letten

Google gaat steeds meer kijken naar de ranking in zijn geheel. Daarbij zijn alleen woorden niet het belangrijkst maar de content. SEO moet zich niet alleen meer richten op belangrijkste woordjes, maar meer op de lezers. Het is belangrijk dat er relevante informatie instaat voor de bezoeker.

Probeer uw schrijfstijl op de behoefte van uw bezoekers af te stemmen en probeer niet naar concurrenten te kijken ,maar vooral te focussen op wat u belangrijk vind voor uw bezoekers om te lezen.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. SEO
  5. Google update Hummingbird
Top