Google update Hummingbird

Wat houdt de Google update Hummingbird in?

27 september 2013 werd Google's update Hummingbird gelanceerd. De update Hummingbird werd gelanceerd om de gebruiker beter te gaan begrijpen om de zoekresultaten te kunnen verbeteren.

Hoe werkt de Hummingbird update?

Hummingbird update

De Hummingbird update is een update die het voor de gebruiker makkelijker maakt om begrepen te worden. Met deze update worden de zoekresultaten nog beter afgestemd op de vragen van de gebruiker. Google wilt het namelijk 'menselijker' maken.

Google probeert de context van de zoekresultaten beter te begrijpen. Verschillende zoekwoorden zullen minder individueel beoordeeld worden maar meer als samenhangend geheel gezien. Hierdoor zullen gebruikers meer begrepen worden en relevantere zoekresultaten te zien krijgen.

Wat betekent dit voor het SEO gebruik?

Waar u op kunt letten

Google gaat steeds meer kijken naar de ranking in zijn geheel. Daarbij zijn alleen woorden niet het belangrijkst maar de content. SEO moet zich niet alleen meer richten op belangrijkste woordjes, maar meer op de lezers. Het is belangrijk dat er relevante informatie instaat voor de bezoeker.

Probeer uw schrijfstijl op de behoefte van uw bezoekers af te stemmen en probeer niet naar concurrenten te kijken ,maar vooral te focussen op wat u belangrijk vind voor uw bezoekers om te lezen.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. SEO
  5. Google update Hummingbird
Top