Sterren in Google krijgen zonder reviews

Iedereen wilt sterren in Google krijgen bij de resultaten van hun website. Deze sterren zorgen er namelijk voor dat men eerder op het resultaat klikt. Die sterren worden normaliter pas getoond bij gevalideerde reviews. En het verkrijgen van goede reviews is voor sommige websites veel werk en lastig.

Het krijgen van sterren in Google kan ook op een andere manier en die is eenvoudiger dan u denkt. Deze sterren kunnen we namelijk ook verzorgen met pagina beoordelingen. Die pagina beoordelingen zijn veel makkelijker te verkrijgen en die hebben op dit moment hetzelfde effect in Google.

Sterren in Google zonder reviews..

..maar met pagina beoordelingen

Enkele websites maken hier al succesvol gebruik van. Op die websites worden sterren onderaan de pagina getoond. De sterren staan voor de gemiddelde beoordeling van de webpagina. Dus niet van het bedrijf of van het product of de dienst die geleverd wordt. Zoals men zou verwachten.

Gebruikers kunnen met die sterren de pagina beoordelen. Het is simpel. Door het aantal sterren als beoordeling aan te klikken wordt er direct een beoordeling geplaatst. Bij sommige websites kan de gebruiker iedere pagina zo vaak beoordelen als diegene wilt. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Maar ook in dat geval worden er sterren in Google getoond. 

Alleen met richdata snapt Google de beoordeling. Alle beoordelingen worden opgeslagen en het gemiddelde van die beoordelingen wordt onderaan de webpagina getoond. Dit wordt getoond met richdata en die richdata wordt door Google vertaald met sterren bij het zoekresultaat. Zo simpel is het!

Sterren in Google met pagina beoordelingen

Is dit wel helemaal eerlijk?

Wij betwijfelen dit. Website bouwers kunnen de waardes voor iedere beoordeling in de database naar eigen inziens corrigeren. Ook kunnen er slechte beoordelingen verwijderd worden of fictieve beoordelingen toegevoegd worden. 

Uiteraard kunnen bedrijven de beoordelingen ook manipuleren met fictieve reviews. En dan worden er ook valse sterren in Google getoond. Partijen als Feedback company en Thrustpilot anticiperen namelijk pas op een geplaatste review bij een incident die gemeld wordt door de aangeslote partner. 

Wanneer men fictieve sterren, die men niet kan onderbouwen, op een webpagina toont zal dat voor de korte termijn werken. Op de langere termijn zal dat 100% resulteren in een waarschuwing en eventueel in een penalty. En dat wilt u niet. Want dan worden de sterren in Google verwijderd en die krijgt u ook niet meer terug.

Sterren in Google voor uw website plaatsen?

Wij hebben een component beschikbaar

Wij hebben een opzichzelfstaand component ontwikkeld die wij op eenvoudige wijze binnen iedere website kunnen toevoegen. Daarvoor zijn wel database, HTML en CSS aanpassingen verwijst. En die moeten door een website bouwer gedaan worden. Gemiddeld zijn wij daar zo’n 5 uur mee bezig en de kosten liggen daarmee rond de 300 euro ;). Interesse? Vraag dan snel een offerte voor sterren in Google krijgen zonder reviews aan.

Wij willen dat iedereen de sterren in Google zo eerlijk mogelijk verkrijgt. Bij ons component voor sterren in Google krijgen zonder reviews kan iedere gebruiker een webpagina daarom maar een keer beoordelen. Wij slaan namelijk alle ip-adressen op in uw database en bij iedere beoordeling zal het component controleren of die bezoeker desbetreffende pagina niet eerder beoordeeld heeft. Dat is wel zo eerlijk.

Het component wordt automatisch onderaan iedere pagina geplaatst. Bij niet beoordeelde pagina’s wordt er vermeld dat de pagina nog niet beoordeeld is. Ook kunnen wij er voor zorgen dat er alleen sterren in Google worden getoond vanaf een bepaald aantal beoordelingen of vanaf een bepaald cijfer. 

Ook sterren in Google krijgen zonder reviews? Neem snel contact met ons op. 

Ook interessant:
 • Social media voor bedrijven Social media voor bedrijven Hoe zetten bedrijven social media in? Tot nu toe zijn er een tal van strategieën ontwikkelt om de gebruikers van social media voor bedrijven te cate..
 • Nieuwe website nodig of huidige website optimaliseren? Nieuwe website nodig of huidige websit.. Als internetbureau zijn wij met de tijd meegegaan. Maar, wij gebruiken bijna ons hele leven dezelfde website. Toch is deze website met de jaren beho..
 • Snelheid van website testen Snelheid van website testen U heeft vast en zeker een fantastische website. Mooie foto’s, fantastische video’s en wervende teksten staan op effectieve landingspagina&rsq..
 • Positie in Google controleren? Positie in Google controleren? Wat is een positie in Google eigenlijk? Een positie in Google staat voor hoe hoog uw website in de zoekresultaten scoort. Hoe hoog de website te zien zal..
 • Langere beschrijvingen in Google Langere beschrijvingen in Google Sinds kort kunnen webmasters langere beschrijvingen in Google plaatsen. Dit heeft Google gedaan om zoekers een goed beeld te geven van de landingspagina...
 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Webdesign
 5. Sterren in Google krijgen zonde..
Top