27
mrt
2020

Vrijdagonline

Website laten maken bij Vrijdagonline? Vrijdagonline webdesign heeft ongeveer hetzelfde aanbod aan bedrijfswebsites als wij. De prijzen van website bouwer Vrijdagonline zijn ook ongeveer gelijk aan die van ons. Toch zijn er enkele verschillen. De verschillen van webbouwer Vrijdagonline met die van ons vergelijken? Lees verder.

Beoordeling Vrijdagonline


Vrijdagonline webdesign

Webbureau Vrijdagonline maakt basis websites, premium websites en op maat websites. De basis website van Vrijdagonline kost volgens ons zo'n 749 euro, de premium ligt rond de 2500 en voor de op maat website is een offerte aanvraag vereist. Dat is ook niet meer dan logisch.

Bij ons webbureau valt bijvoorbeeld een datingsite, een platform of een advertentiesite onder de opmaat variant, maar dat doen wij meer om duidelijkheid te geven in de prijsstellingen.

De eigen website van Vrijdagonline vinden wij er fantastisch uitzien. Hun portfolio is naar onze mening niet spectaculair maar het ziet er ook prima uit voor de bedragen die webbureau Vrijdagonline berekend.

Portfolio Vrijdagonline

We hebben de website werkenbijneh.nl uit het portfolio van Vrijdagonline geanalyseerd. Deze staat bovenaan, dus we denken dat dit een van hun betere is, maar dat is niet meer dan een vermoeden ;). Wat ons opviel is het volgende:

 • + Mooi en uniek design;
 • + goede pagespeed score (92/100) het lijkt eenvoudig om dit nog meer te verhogen;
 • + HTML tekst verhouding van 40%, kan beter maar is prima;
 • - de heading tags gaan niet heel diep (alleen kop 1 en 2 gebruikt);
 • - Canonicals ontbreken: dit kan ervoor zorgen dat een pagina via twee adressen te bekijken is;
 • - We zien geen perfect op zoekwoord geoptimaliseerde pagina's.

CMS van Vrijdagonline

Zij werken met het Umbraco CMS. Dit is naar onze mening een heel prima open source beheersysteem. Wanneer wij met opensource zouden werken dan hadden wij ook voor Umbraco gekozen. Het CMS kenmerkt zich met doeltreffende eenvoud en velen mogelijkheden.
Wij werken daarentegen met een eigen CMS. Bij de inrichting van ons CMS hebben wij Umbraco ook als voorbeeld aangehouden. Het voordeel van ons CMS is de cloudstructuur. Daardoor ontvangen klanten kosteloos en automatisch de nieuwste updates.

SEO bij Vrijdagonline

Webdesign bureau Vrijdagonline blinkt uit in zoekmachine optimalisatie. Hun eigen website staat op veel interessante termen bovenaan in Google. De expertise hebben zij dus in huis en die expertise kunnen zij daarom ook voor klanten inzetten. Of zij dit ook altijd doen weten wij niet. Het zal afhangen van de afspraken met desbetreffende klanten. Het bovengenoemde voorbeeld uit het portfolio van Vrijdagonline leek niet goed te scoren in Google. Daartegenover ziet de techniek er wel aardig uit. We zien wat inline CSS in de broncode, waar zoekmachines niet zo van houden, maar het zou ook zo kunnen zijn dat hun opdrachtgever dit zelf heeft gedaan.

Website laten maken bij Vrijdagonline

Is een website laten bouwen bij Vrijdagonline verstandig? Wij vinden van wel. Wanneer een lead niet volledig bij ons past dan zouden wij Webdesign bureau Vrijdagonline aanraden. We zien ook veel positieve reviews, het werk ziet er prima uit en de prijzen lijken eerlijk. Zouden wij Vrijdag online eerder aanraden dan wij ons eigen webbureau adviseren? Wij zijn daarin neutraal. Wij adviseren om ons portfolio met dat van website bouwer Vrijdagonline te vergelijken en vervolgens zelf te beoordelen waarbij u het beste gevoel heeft.

 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Vergelijker
 5. Vrijdagonline
Top