27
mrt
2020

Scrolla

Website laten maken door Scrolla? Website bouwer Scrolla levert een type website. Tenminste daar lijkt het op. Het is een basis website die 599 euro kost. Wanneer je de website van website bureau Scrolla doorspit, zult u merken dat ze daar toch op terugkomen. Laten we voor het gemak de prijs van 599 euro aanhouden. Webdesign bureau Scrolla is daarmee betaalbaar. Ze leveren na oplevering alle bronbestanden aan en u kunt daar dan ook mee doen wat u wilt. Webbureau Scrolla maakt opensource WordPress websites. De teksten die website bouwer Scrolla op haar website heeft staan zijn overtuigend. Die onbewuste twijfel halen zij goed weg. Maar is dat ook echt zo? Onze redactie ging op onderzoek uit.

Beoordeling Scrolla


Scrolla webdesign

Scrolla webdesign maakt websites aan de hand van bewezen structuren. U kunt het als volgt zien: Website bouwer Scrolla pakt een eerder gemaakte website van de plank en pst die naar behoefte van de opdrachtgever, u dus, aan. Webdesign bureau scrolla is daar eerlijk over. Het is ook helemaal niet zo gek voor die prijs. Wij doen dit zelf voor onze basis websites ook.

Webdesign portfolio Scrolla

De website van webbureau Scrolla ziet er goed uit. Website laten maken bij Scrolla? Dan moet u wel zeker zijn van wat u krijgt. Daarom nemen we het website portfolio van Scrolla even onder de loep. Dat begint niet best. De eerste website in het portfolio van Scrolla werkt niet omdat de SSL verbinding niet goed staar. Geen probleem natuurlijk, ik stuur ze direct even een mailtje om ze daarop te attenderen. Voor nu analyseren we even de tweede website in het portfolio van website bouwer Scrolla.

Website laten maken bij Scrolla?

We zoeken het uit. We analyseren deze bulletprooftechnologies.be. Die staat bijna bovenaan in het portfolio van Scrolla. Ze moeten er daarom wel trots op zijn.

 • Simpel maar duidelijk design;
 • Call to actions duidelijk;
 • Logo op mobiel is wat klein tov menu;
 • Op desktop lijkt de content niet zo netjes gepubliceerd;
 • Speedtest: 54/100. Kan dus sneller;
 • Tabellen op achterliggende pagina's zijn afbeeldingen. Ze zijn daardoor verkeerd in verhouding op mobiel. Mogelijk niet direct een fout van webdesign bureau Scrolla, maar ze hadden wel beter kunnen adviserend. Deze website heeft niet veel concurrentie en scoort daardoor goed in Google op bijvoorbeeld: Kogelwerende staalplaten, maar op Slijtvaste staalplaten vinden we de website niet terug in Google.
 • Op de achterliggende pagina's missen de call to actions, waardoor zij mogelijk leads mislopen.

Wanneer deze website 599 euro heeft gekost heeft website bouwer Scrolla alsnog prima werk geleverd.

CMS van Scrolla

Webdesigner Scrolla werkt met WordPress. Het is opensource en heeft niet onze voorkeur. Er zijn standaard veel mogelijkheden in WordPress. Maar updaten moet handmatig. Daardoor laat men dit vaker achterwegen en raken verouderde websites gevoeliger voor hackers. Een groot voordeel van WordPress is dat de opdrachtgevers niet aan webdesign bureau Scrolla verbonden zijn. Dat is bij ons op dit moment nog wel zo.

Website laten bouwen bij Scrolla?

Kan ik een website laten maken bij Scrolla? Wij denken van wel. Je zit bij Scrolla webdesign nergens aan vast en kan eenvoudig overstappen. Ze werken wel met opensource. Houd dat systeem daarom zelf goed up-to-date zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Sturen wij klanten door naar webbouwer Scrolla? Nee, dat niet. Wij zien toch nadelen aan WordPress. Het systeem is redelijk ingewikkeld en door de delen mogelijkheden zijn websites vaak wat trager.

 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Vergelijker
 5. Scrolla
Top