27
mrt
2020

Sjonic

Heb jij een goede website bouwer nodig? Kies Sjonic. Bij Sjonic kunt u met een gerust hart een website laten maken. Sjonic zit met haar prijzen in het hogere segment. Een opmaat website laten maken door Sjonic kost ongeveer 8 a 10 duizend euro. Webdesign bureau Sjonic is daardoor niet de goedkoopste. Daarentegen zijn de designs van webbureau Sjonic vooruitstrevend.

Beoordeling Sjonic


Sjonic webdesign bureau

De kracht van webbureau Sjonic is hun design aanpak. Een op maat website laten ontwerpen? Sjonic neemt je mee in het gehele traject. Ze hebben geen bewezen structuren. Ze gaan voor het design echt voor het maximale.

Websites Sjonic portfolio

Wij hebben meerdere websites van webdesign bureau Sjonic bekeken. Elke website is qua design vooruitstrevend. Voor ons gevoel wordt SEO door Sjonic een klein beetje ondergewaardeerd, maar met hun eigen SiteKick beheersysteem kan de klant zelf alle kanten op. Wil jij een website laten maken door Sjonic? Ons valt het volgende op:

 • Echt mooi webdesign;
 • Duidelijke call to actions (conversie gericht design);
 • Op desktop en mobiel zien de websites er fantastisch uit;
 • Sjonic gebruikt aardig wat styling met CSS en Javascript. De pagespeed van de websites is daardoor niet uitstekend;
 • SEO kan het allemaal net iets beter.

CMS Sitekick van Sjonic

Sjonic heeft als webdesigner geen opensource beheersysteem. Ze hebben een gesloten CMS dat SiteKick heet. Sitekick van website bouwer Sjonic is erg gebruikersvriendelijk. Het is daarentegen wel een gesloten CMS. Je zit daardoor wel aan Sjonic vast. Maar bij een prettige samenwerking maakt dat natuurlijk niet uit.

Met Sjonic een website maken?

Zeker! Wij hebben Sjonic diverse keren ingehuurd om ons te ondersteunen met de ontwikkeling van onze webapplicaties. Hun werkwijze is soortgelijk aan die van ons. Sjonic focust zich meer op het webdesign en wij focussen ons meer op de techniek en SEO. Wil jij een website laten maken door Sjonic? Wij raden Sjonic aan wanneer u een budget van zo'n 10.000 euro heeft.

 • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Blog
 4. Vergelijker
 5. Sjonic
Top