9
okt
2009

Webshop module

Vandaag is er een update uitgebracht aan de beheeromgeving van onze webshop module binnen het VCMS. Door deze update is de gebruikersvriendelijkheid van de webshop module vooruit gegaan. Producten en categorieën toevoegen en wijzigen kan nu via hetzelfde drie stappenplan als de andere modules.

Alle webshops die draaien op ons VCMS hebben deze update geïnstalleerd gekregen.

Voor meer informatie over deze update kunt u terecht bij onze klantenservice via support@vcreations.nl.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. CMS
  5. Webshop module
Top