Portfolio vormgeving

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat er aan de rechterzijde van deze website een kort overzicht te vinden is over de laatst opgeleverde projecten. In dit overzicht staan momenteel alleen maar projecten op het gebied van grafische vormgeving en niks op het gebied van websites. Dit komt door de simpele reden dat wij vorige week een nieuwe website online hebben gebracht voor ons grafische vormgeving bedrijfsonderdeel. Op deze website hebben wij als laatst een aantal grafische vormgeving projecten toegevoegd waardoor de website deze als nieuwste projecten ziet. Het overzicht aan de rechterzijde is nu een beetje misleidend geworden.

Wilt u een overzicht van een aantal door ons ontwikkelde websites bekijken? Bekijk dan ons porfolio via de menuoptie portfolio in het hoofdmenu.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Portfolio
  5. Portfolio vormgeving
Top