9
nov
2009

Portfolio vormgeving

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat er aan de rechterzijde van deze website een kort overzicht te vinden is over de laatst opgeleverde projecten. In dit overzicht staan momenteel alleen maar projecten op het gebied van grafische vormgeving en niks op het gebied van websites. Dit komt door de simpele reden dat wij vorige week een nieuwe website online hebben gebracht voor ons grafische vormgeving bedrijfsonderdeel. Op deze website hebben wij als laatst een aantal grafische vormgeving projecten toegevoegd waardoor de website deze als nieuwste projecten ziet. Het overzicht aan de rechterzijde is nu een beetje misleidend geworden.

Wilt u een overzicht van een aantal door ons ontwikkelde websites bekijken? Bekijk dan ons porfolio via de menuoptie portfolio in het hoofdmenu.

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top