9
nov
2009

Portfolio vormgeving

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat er aan de rechterzijde van deze website een kort overzicht te vinden is over de laatst opgeleverde projecten. In dit overzicht staan momenteel alleen maar projecten op het gebied van grafische vormgeving en niks op het gebied van websites. Dit komt door de simpele reden dat wij vorige week een nieuwe website online hebben gebracht voor ons grafische vormgeving bedrijfsonderdeel. Op deze website hebben wij als laatst een aantal grafische vormgeving projecten toegevoegd waardoor de website deze als nieuwste projecten ziet. Het overzicht aan de rechterzijde is nu een beetje misleidend geworden.

Wilt u een overzicht van een aantal door ons ontwikkelde websites bekijken? Bekijk dan ons porfolio via de menuoptie portfolio in het hoofdmenu.

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Portfolio
 5. Portfolio vormgeving
Top