24
nov
2009

Portfolio update

Deze week hebben we drie nieuwe websites aan ons portfolio toegevoegd.

DoJo Pay-Ten.nl

De laatste website die wij hebben toegevoegd aan ons portfolio betreft een website voor een sportschool. Een sportschool met de naam DoJo Pay-Ten. In deze sportschool worden lessen gegeven voor  bijna alle vechtsporten. Bekijk op deze pagina meer informatie over dit project.

Touchscreenmonitoren.nl

De op één na laatste website die wij hebben toegevoegd betreft een onepage website. Dit is een website (zoals de naam eigenlijk al zegt) met maar één pagina. Voor meer informatie over deze website kunt u deze pagina bekijken.

Knieopmaat.nl

De op twee na laatste website die wij aan ons portfolio hebben toegevoegd (maar deze week als eerste hebben opgeleverd) betreft een medische website. Deze website bevat veel informatie over het vervangen en herstellen van knie gewrichten. Op een interactieve manier wordt de bezoeker meegenomen door de interactieve animaties op deze website. Meer informatie over dit project is op deze pagina te bekijken.

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Portfolio
 5. Portfolio update
Top