Portfolio update

Deze week hebben we drie nieuwe websites aan ons portfolio toegevoegd.

DoJo Pay-Ten.nl

De laatste website die wij hebben toegevoegd aan ons portfolio betreft een website voor een sportschool. Een sportschool met de naam DoJo Pay-Ten. In deze sportschool worden lessen gegeven voor  bijna alle vechtsporten. Bekijk op deze pagina meer informatie over dit project.

Touchscreenmonitoren.nl

De op één na laatste website die wij hebben toegevoegd betreft een onepage website. Dit is een website (zoals de naam eigenlijk al zegt) met maar één pagina. Voor meer informatie over deze website kunt u deze pagina bekijken.

Knieopmaat.nl

De op twee na laatste website die wij aan ons portfolio hebben toegevoegd (maar deze week als eerste hebben opgeleverd) betreft een medische website. Deze website bevat veel informatie over het vervangen en herstellen van knie gewrichten. Op een interactieve manier wordt de bezoeker meegenomen door de interactieve animaties op deze website. Meer informatie over dit project is op deze pagina te bekijken.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Portfolio
  5. Portfolio update
Top