3
dec
2009

Uebimiau uitgeschakeld

Uebimiau webmail is per 03-12-2009 uitgeschakeld. De reden voor het uitschakelen van deze applicatie is: Het programma teveel bugs bevat die de veiligheid en stabiliteit van de server benadelen.

Zodra deze bugs opgelost zijn, zal er gekeken worden of Uebimiau webmail weer geactiveerd wordt.

Tot die tijd heeft u de keuze uit Squirrelmail of Roundcube, beide applicaties zijn te bereiken door de naam van de applicatie achter uw domeinnaam te typen.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Uebimiau uitgeschakeld
Top