Onderhoud 09-12-2009

Op 9 december aanstaande zal er onderhoud worden verricht aan ons netwerk en diverse apparatuur.

De werkzaamheden zijn gepland tussen 0:00 en 04:00 uur. Gedurende deze periode zal uw server/website korte tijd niet bereikbaar zijn.

Na afloop van deze werkzaamheden zullen alle diensten vanzelf weer volledig functioneren.

Mochten er zich na het onderhoud onverhoopt problemen voordoen, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de afdeling Support.

Wij verzekeren u dat dit onderhoud essentieel is voor de continuïteit van onze dienstverlening.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. Onderhoud 09-12-2009
Top