14
dec
2009

Webshop update

Vanaf vandaag kunnen er onbeperkt diep subcategorieën aangemaakt worden in onze webshop module. Hierdoor is deze module nu perfect te gebruiken voor webwinkels met veel artikelen, bijvoorbeeld voor kledingwinkels.
Uiteraard gaat deze extra functie niet ten koste van de gebruikersvriendelijkheid en blijft alles overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Er is tevens een tweede extra functionaliteit toegevoegd. Vanaf nu worden de facturen bij bestellingen als PDF bijlage met de order bevestiging mee gestuurd. Zo kunnen deze facturen als officiële facturen gezien worden.

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top