Gesloten op feestdagen

Gedurende de aankomende feestdagen hanteren wij andere openingstijden dan dat u van ons gewenst bent. Tijdens de feestdagen zijn wij niet telefonisch bereikbaar en ook niet te bezoeken.

Hieronder volgen de openingstijden:

Donderdag 24 december zijn wij vanaf 16:00 gesloten.
Vrijdag 25 december zijn wij gehele dag gesloten.
Zaterdag 26 december zijn wij  gehele dag gesloten.
Donderdag 31 december zijn wij vanaf 16:00 gesloten.
Vrijdag 1 januari zijn wij gehele dag gesloten.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Vcreations
  5. Gesloten op feestdagen
Top