16
mrt
2010

SIDN onderhoud

Het zal u niet ontgaan zijn, op 17 maart neemt SIDN een nieuwe versie van het registratiesysteem DRS in gebruik.

Middels dit bericht maken wij u ervan opmerkzaam dat SIDN wegens de overgang naar een nieuwe versie van hun registratie systeem groot onderhoud gepland heeft staan op 16 maart vanaf 12:00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster is het niet mogelijk .NL aanvragen in te dienen. Aanvragen worden geweigerd en NIET in een wachtrij geplaatst. Vanaf woensdag 17 maart 12.00 uur is het weer mogelijk uw aanvragen in te dienen, domeinen te beheren en te verhuizen.

Uiteraard nemen wij ook vandaag uw hosting aanvraag in behandeling, echter registreren wij uw domeinnaam met een vertraging van 24 uur.

Bent u geïnteresseerd in berichtgeving en meer informatie rondom de voortgang van het nieuwe registratie systeem dan wijzen wij u graag op het volgende blog: http://weblog.sidn.nl/

We vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verontschuldigen ons mede namens SIDN voor eventueel ontstaan ongemak.
 

 • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
 • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
 • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
 • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
 • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
 • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
 • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
 1. Website laten maken
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. Webhosting
 5. SIDN onderhoud
Top