SIDN onderhoud

Het zal u niet ontgaan zijn, op 17 maart neemt SIDN een nieuwe versie van het registratiesysteem DRS in gebruik.

Middels dit bericht maken wij u ervan opmerkzaam dat SIDN wegens de overgang naar een nieuwe versie van hun registratie systeem groot onderhoud gepland heeft staan op 16 maart vanaf 12:00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster is het niet mogelijk .NL aanvragen in te dienen. Aanvragen worden geweigerd en NIET in een wachtrij geplaatst. Vanaf woensdag 17 maart 12.00 uur is het weer mogelijk uw aanvragen in te dienen, domeinen te beheren en te verhuizen.

Uiteraard nemen wij ook vandaag uw hosting aanvraag in behandeling, echter registreren wij uw domeinnaam met een vertraging van 24 uur.

Bent u geïnteresseerd in berichtgeving en meer informatie rondom de voortgang van het nieuwe registratie systeem dan wijzen wij u graag op het volgende blog: http://weblog.sidn.nl/

We vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verontschuldigen ons mede namens SIDN voor eventueel ontstaan ongemak.
 

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. SIDN onderhoud
Top