16
mrt
2010

SIDN onderhoud

Het zal u niet ontgaan zijn, op 17 maart neemt SIDN een nieuwe versie van het registratiesysteem DRS in gebruik.

Middels dit bericht maken wij u ervan opmerkzaam dat SIDN wegens de overgang naar een nieuwe versie van hun registratie systeem groot onderhoud gepland heeft staan op 16 maart vanaf 12:00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster is het niet mogelijk .NL aanvragen in te dienen. Aanvragen worden geweigerd en NIET in een wachtrij geplaatst. Vanaf woensdag 17 maart 12.00 uur is het weer mogelijk uw aanvragen in te dienen, domeinen te beheren en te verhuizen.

Uiteraard nemen wij ook vandaag uw hosting aanvraag in behandeling, echter registreren wij uw domeinnaam met een vertraging van 24 uur.

Bent u geïnteresseerd in berichtgeving en meer informatie rondom de voortgang van het nieuwe registratie systeem dan wijzen wij u graag op het volgende blog: http://weblog.sidn.nl/

We vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verontschuldigen ons mede namens SIDN voor eventueel ontstaan ongemak.
 

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top