Spamfilter

Sinds vorige week hebben wij een nieuw spamfilter geïnstalleerd op de server met hostnaam: server01.vwebhosting.nl. Na een week grondig testen is gebleken dat dit spamfilter functioneert zoals het hoort. Om deze reden nemen we dit spamfilter vanaf vandaag in productie.

Wanneer uw website op deze server draait en u wenst gebruik te maken van dit spamfilter, kunt u contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden hiervan.

Onze medewerkers doen er alles aan om samen met u te zoeken naar een goede oplossing om spamberichten in uw e-mail accounts tegen te gaan.

  • Click en collect inrichten Click en collect inrichten Vanaf 10 februari kunt u click en collect inzetten voor uw winkel. Wilt u click en collect opzetten? U heeft namelijk een fantastisch assortiment in de n..
  • Mijn bedrijf online zetten tijdens lockdown Mijn bedrijf online zetten tijdens loc.. Ojee! Een lockdown. Daar heb ik mijn bedrijf niet op voorbereid. Nu moet ik mijn bedrijf online zetten. Want.. Online.. Daar liggen nog kansen. Sommige w..
  • Hulp bij online zetten winkel Hulp bij online zetten winkel Wij draaien een goed jaar en wij willen daarom iets terugdoen voor de winkels die gedwongen gesloten zijn bij ons in de regio. Wij zijn ervan overtuigd d..
  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..

Wil jij snel een professionele website laten maken in 14 dagen? Bekijk ons nieuwe aanpak.
StartPlatform
Nieuw!StartPlatform.com

  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Blog
  4. Webhosting
  5. Spamfilter
Top