10
nov
2010

Spamfilter

Sinds vorige week hebben wij een nieuw spamfilter geïnstalleerd op de server met hostnaam: server01.vwebhosting.nl. Na een week grondig testen is gebleken dat dit spamfilter functioneert zoals het hoort. Om deze reden nemen we dit spamfilter vanaf vandaag in productie.

Wanneer uw website op deze server draait en u wenst gebruik te maken van dit spamfilter, kunt u contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden hiervan.

Onze medewerkers doen er alles aan om samen met u te zoeken naar een goede oplossing om spamberichten in uw e-mail accounts tegen te gaan.

  • Responsive website, website responsive laten maken Responsive website, website responsive.. Een van de belangrijkste ontwikkelingen in 2011, was de komst van responsive websites, ook wel responsive webdesign genoemd. Onderzoek toont echter aan d..
  • Centenveiling legaal! Centenveiling legaal! Een van de meest opkomende websites, is op dit moment het centenveiling (ook wel puntveiling genoemd) concept. Steeds vaker krijgen wij van opdrachtgever..
Persoonlijk advies? Bel: 030 760 30 30
Top