10
nov
2010

Spamfilter

Sinds vorige week hebben wij een nieuw spamfilter geïnstalleerd op de server met hostnaam: server01.vwebhosting.nl. Na een week grondig testen is gebleken dat dit spamfilter functioneert zoals het hoort. Om deze reden nemen we dit spamfilter vanaf vandaag in productie.

Wanneer uw website op deze server draait en u wenst gebruik te maken van dit spamfilter, kunt u contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden hiervan.

Onze medewerkers doen er alles aan om samen met u te zoeken naar een goede oplossing om spamberichten in uw e-mail accounts tegen te gaan.

  • Webshop met zoekfilters laten maken Webshop met zoekfilters laten maken Heb jij een grote webshop laten maken met zoekfilters? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij je bezoekers producten wilt laten zoeken aan de hand van v..
  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een eigen online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Webhosting
  5. Spamfilter
Top