16
nov
2010

Portfolio update

Vandaag hebben wij het portfolio overzicht op deze website vernieuwd. Er zijn een aantal websites verwijderd en de presentatie volgorde is gewijzigd. Ook hebben we de vormgeving van de overzichtspagina aangepast, zodat deze wat aantrekkelijker oogt.

Bekijk nu direct ons portfolio via de knop Portfolio in het hoofdmenu.

  • Zelf een online bedrijf starten Zelf een online bedrijf starten Ga jij een online bedrijf starten? Dan durf jij de stap te zetten. Super tof. Want, jij wordt directeur! Dat klinkt alleen al fantastisch. Dus waar wacht..
  • 10 valkuilen bij webshop beginnen 10 valkuilen bij webshop beginnen Een webshop beginnen klinkt erg aantrekkelijk. Het is van belang dat je voor jezelf helder hebt wat je precies moet doen om een webshop te kunnen beginne..
  • Starten met video in uw webshop Starten met video in uw webshop Wilt u uw webshop verbeteren door meer traffic te genereren naar uw webwinkel? U kunt dit bereiken door content marketing in te zetten. Op dit moment is ..
  • Veranderd voice search SEO? Veranderd voice search SEO? Voice search is een groeiende markt. Grote partijen steken veel geld in deze markt. In een periode van ongeveer één jaar zijn er al ve..
  1. Website laten maken
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. Portfolio
  5. Portfolio update
Top